Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se začne kráva, která je součástí experimentu, telit, farmář netuší, že přivede na svět březí tele s pořádnými zuby. Stačí, aby jeden znetvořený plod z telete unikl, a je o zábavu postaráno. Přitom původní záměr byl tak bohulibý - rychleji rostoucí telata, co budou moci být mnohem dříve březí, než tomu je normálně. Mám rád podzim, vítr v korunách...zpívají Priessnitz... Podzim je pro horror naprosto ideální roční období. Pak ještě venkov, farma a všudypřítomná podzimní špína. Jistě, člověka napadne spousta filmů od Vetřelce, přes Věc, Mouchu, Slimáka až...a další a další. Jenže tohle mně právě nevadí, pokud příběh jen nekopíruje, ale vytvoří atmosféru tísně, nejistoty a strachu. A tumáš čerte kropáč, já to tu všechno našel. Žádné veledílo, ale příjemně ponurý filmeček do podzimních plískanic ( nebo alespoň letních bouřek). ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Farmář Dan obývá zapadlou farmu kdesi na irském venkově a chová několik krav, jednoho dne odsouhlasí účast na výzkumném projektu jehož cílem je zvýšit plodnost skotu a zrychlit tak produkci hovězího masa, Dan brzy zjistí že odsouhlasit experiment byla velká chyba , s jeho zvířaty se totiž začíná dít něco zvláštního. Jednoduchý přímočarý horor trochu na styl Aliena který ničim nevyčnívá ale rozhodně nenudí. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

O Isolation sa dá povedať, že je to film „o pokuse, ktorý sa vymkol kontrole“. A teraz nemám na mysli len jeho obsahovú stránku, tento „pokus“ sa vymkol aj z rúk samotných tvorcov. Od začiatku až do konca nás nemá čím prekvapiť: to, že vedecké pokusy vždy končia nejakou „frankensteiniádou“ vieme už od čias Mary Shelley a nič ostatné, čo by stálo za reč, film neponúka. Áno, natočené je to pekne a atmosféricky, ale scenár je prázdny ako čitateľský denník Paris Hilton, herci takisto podávajú výkony hodné tejto dedičky hotelového impéria a spoliehať sa na „netradičnosť“ a zablatenú nevľúdnosť prostredia je strašne málo. Zostáva mi len smutne konštatovať, že v mojich očiach zostáva Isolation iba zručne natočenou kravinou – a žiaľ, nie len preto, že sa točí okolo kráv. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory, ktoré sa odohrávajú na malom ihrisku a v tomto prípade to bola malá farma. Len zas škoda, že monštrum nebolo moc vidieť i keď to malo čo bolo, bolo naozaj hnusné, myslím, tým, ale v dobrom zmysle. A keďže sa to dialo v menšom priestore, nebolo tu veľa mŕtvych, zato ale boj o život tu bol ukázaný vynikajúco. Je tu veľa špiny, krvi aj vnútornosti a tak tu som spokojný. Film mal dva polčasy, jeden veľmi podobný Relicu (čo naozaj chválim) a druhý, príbehovo fádny a nezaujimavý. Potreboval niečím oživiť, nejakou votrelčov kravou. Silné 3*. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hustá atmosféra! Taková opravdu chladná pro Irsko/Británii a pro celkem slušnej hororový snímek. Zmutovanou krávu jsem ještě neviděl, ale když farmáři ukousne prsty, tak to je pak co říct (musel jsem se u toho zasmát, prostě mě to nedalo). Rozhodně bych nechtěl, aby se mě takový malý zmutovaný hovada plazily někde po sklepě a pokaždý, když bych si tam šel pro pivo, mě kousli do prd*le. 50% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama