Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

O Isolation sa dá povedať, že je to film „o pokuse, ktorý sa vymkol kontrole“. A teraz nemám na mysli len jeho obsahovú stránku, tento „pokus“ sa vymkol aj z rúk samotných tvorcov. Od začiatku až do konca nás nemá čím prekvapiť: to, že vedecké pokusy vždy končia nejakou „frankensteiniádou“ vieme už od čias Mary Shelley a nič ostatné, čo by stálo za reč, film neponúka. Áno, natočené je to pekne a atmosféricky, ale scenár je prázdny ako čitateľský denník Paris Hilton, herci takisto podávajú výkony hodné tejto dedičky hotelového impéria a spoliehať sa na „netradičnosť“ a zablatenú nevľúdnosť prostredia je strašne málo. Zostáva mi len smutne konštatovať, že v mojich očiach zostáva Isolation iba zručne natočenou kravinou – a žiaľ, nie len preto, že sa točí okolo kráv. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Není nad to si na večer zaplavat v pořádných sračkách... Dan by mi to jistě potvrdil, kdyby ještě žil... No nic, začínám mít pocit, že roli mutanta ve filmech už by si mohl střihnout kdejaký kus pořádného masa, dejme tomu hovězí zadní a nebo kousek roštěné a vypadalo by to stejně, jako v tomto "hororu". Proč tedy dávám tři hvězdy? Protože už vím, že nemám strkat ruku do hovězího análního otvoru. 50% ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Ponaučení z filmu - nestrkejte ruce kravám do tlamy, zadku, ani do jiného otvoru, protože vás zaručeně něco kousne. V tomto případě mutant, co vypadá jak stažené zvíře obrácené naruby a pohybující se jak hadr na podlahu. Další ponaučení je, že nemáte chodit do mělkých ani hlubších vod, či močůvek, protože vás tam něco kousne. A třetí ponaučení - nenechte se ničím kousnout, ať už to vyleze odkudkoliv. Potenciál i atmosféru to mělo dobrý, ale ten mutant mi to tam nějak kazil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Telecí alienthethingový mutant útočí z JZD, aneb jak to může dopadnout, když se potravní řetězec trochu pootočí. Dámy a pánové, možná to má zajímavé prostředí a až nesnesitelně pochmurnou atmosféru, ale je to prostě nuda, která v závěru dost vykrádá právě Vetřelce. Zcela bych se ztotožnil s komentářem uživatele Nick Tow, s jeho hodnocením již ne. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Rozhodne má film dobrý nápad, to mu nemôže nikto zaprieť. Škoda, že celý film padá na "ohromných" hereckých výkonoch. Viaceré scény sa mi zdali byť dobre technicky spracované aj keď časť išla vždy mimo kameru. K tomu som cítil aj nejakú tu atmosféru. Osobne neviem, ako funguje v dnešnej dobe pôrod kravy. Mne to prišlo síce bizardné, ale celkom realistické. Film považujem za mierne nadpriemerný. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama