Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Jako tenkrát (S13E27)

(epizoda)

Obsahy(1)

Chtělas hledat zapomenutou romantiku... Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1984. Manželka Věra Stárková (M. Dvorská) má dojem, že manželství zevšednělo a rozhodne se zopakovat si jejich první společnou dovolenou, aby to bylo jako tenkrát. Romantika se ale bohužel nedostaví – léta utekla a oni narážejí na tvrdou realitu. A tak raději jedou k babičce a pak na rekreaci. U stolu s dalšími rekreantkami (J. Dítětová a A. Vránová) se manžel Ladislav (S. Matyáš) začne chovat jako by k sobě nepatřili. A manželka se této hry ráda chytí... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tenkrát, se ti to venku líbilo." Letní příběh, natočený podle zadaného tématu "Za hranice všedních dnů", připomínající známou agitku o jednom revizorovi pražských elektrických drah s nadpozemským jménem a vyprávějící historku ze společné rekreace, která se změnila v manželskou terapii. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stárek... Mládková...Nebudu Vám tady vadit? Ne, jsme přece všichni odboráři..." A scéna, kdy se Svatopluk Matyáš skládá do spacáku je prostě super. Jeden z povedenějších bakalářských příběhů. ()

Reklama

Reklama