Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se odehrává v Nizozemí a je zobrazen ze tří rovin: První je z pohledu nájemného vraha Park Yi (Woo-sung Jung), který se zamiloval do malířky Hye-young (Ji-hyun Jun), ale nechce se jí vyznat z citů právě proto, že je zabiják, tak jí alespoň nosí každý den tajně sedmikrásky, které má strašně ráda. Druhý pohled je ze strany právě Hye-young, která maluje portréty na náměstí a stále chce zjistit, kdo jí nosí ty sedmikrásky. Jednoho dne se objeví policista Interpolu Jeong Woo (Sung-jae Lee), který se nechá od ní nakreslit a má u sebe právě ty sedmikrásky, ona se domnívá, že on je právě ten tajemný ctitel a tak se do něj zamiluje. Třetí pohled je policisty Jeong Woo, který využil pouliční malířky, jen jako krytí při sledovačce, jenže jak se postupně začal scházet s Hye-young, tak se do ní zamiloval. Jenže vše se nějak zkomplikuje a Hye-young je postřelena při přestřelce a přijde o hlas. Policista je odvolán zpět do Koreje a na scénu se opět vrací zabiják. Jestli vše dopadne dobře? No to se nechte překvapit. (c.tucker)

(více)

Diskuze

exefieses

exefieses (hodnocení, recenze)

vubec nerozumim tomu, jak muze tolik lidi soucitit s jeongem, vzdyt ta jeho postava stalkera byla slizka a uchylna, jeho vztah k ni byl spis nezdrava posedlost, kterou se aspon snazil drzet na uzde. 

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tak tohle je snad první film, kdy základní verze je lepší než director´s cut - vůbec mi nesedlo jak se tam zpřeházelo pořadí scén, v základu je to fakt lépe uspořádané. Každopádně až po opakovaném shlédnutí jsem plně docenil půbavy filmu :-)

raduz_

raduz_ (hodnocení, recenze)

Děsně by mě zajímalo, které to amsterdamské náměstí tvořilu jednu z ústředních lokalit filmu. Žádné takové, co jsem prozatím prošel, mi podobné nepřišlo.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

V rámci " týždňa s ázijskými filmami " :-) druhý v poradí a zase 5 hviezd. Samozrejme, že som od začiatku bola na strane nájomného vraha ... asi aj preto, že Woo-sung Jung vo filmoch fantasticky plače :-). Nádherná muzika a nádherná romantika. Dnes večer to bude 3 iron :-)

na příspěvěk reagoval runner85

DailyDreamer

DailyDreamer (hodnocení, recenze)

Mám dotaz, shlédl jsem film po druhé. SPOILER A stále mi není jasné kdo přesně střelil Hey-young do krku. Skoro bych přísahal, že to nebyl Park Yi. Na wikipedii jsem se dočetl že ji skutečně střelil on. Pouštěl jsem si tu scénu snad 10 x a stále mi přijde že ji střelí jeden z gangsterů.

na příspěvěk reagoval runner85

nodiggity

nodiggity (hodnocení, recenze)

Jedna ze skladeb ve filmu má prvních několik taktů v začátku v podstatě identických s hlavním motivem z Princezny Mononoke. Adrian: Informace komisaře o stopě na základě rádia naladěného na stanici hrající klasickou hudbu byla možná, protože rádio jistě zůstalo naladěno na tuto stanici i po zastřelení Jeong Woo. Takto přímo to tam sice nezaznělo, ale je to jediné logické vysvětlení.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Po nekolikerem pusteni traileru zjistuji, ze to velmi podobnou ustredni melodii jako The Classic :).

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

a opäť mám malinký problém nájsť tento film na torrentoch,ked zadám názov daisy tak mi to väčšinov nájde Driving Miss Daisy. tak ak poznáte niaký torrent hodte mi link do pošty

May

May (hodnocení, recenze)

Morte: rozhodne se koukni na NEdirectors cut, podle me je o moc lepsi

Morte

Morte (hodnocení, recenze)

t¨Tak nevim jestli mam shlednout DC verzi nebo obyč po tom co psala May fakt nevim.

 (hodnocení, recenze)

Zdravim lidi, nemate nekdo k tomu ceske titulky?Dekuji mnohokrat.

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Soundtrack je prudko navykova zalezitost... Minimalne 3 velmi silne skladby, zvysok nie je na tom ovela horsie.

Reklama

Reklama