Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MatesMS21

MatesMS21 (hodnocení, recenze)

Po delší době Van Dammuv pokus vrátit se na scénu top B filmů. Vcelku dobrý pokus. Souhlasím, že se zbraní v ruce je Van Damm poloviční. Padouchy má přece zabít perfektním kopem nebo zlomením vazu. Děj nic moc, hudba nic moc, postavy nic moc, ale o to přece u Van Damma nejde a nikdy nešlo. Doufám, že ještě někdy uvidím film jako je Cyborg. Klobouk dolů, jak téměř v 50 letech vypada.. Baví mě, i když je to neherec. Prostě Van Damm

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Už to nieje,čo to bývalo.Van Damme hral lepšie,presvedčivejšie a tento film je slabota

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Van Damma beru za svého nejoblíbenějšího herce ale Elita armády mi přišla dost ubohá.Ván Damme spíše střílí a chýbí bojové scénky což je škoda navíc film dost kazí hip hop který já nepěstuju.Ale i tak je to pro mě dostačující béčko dávam 3.

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Poslední filmy Van Damma mi berou dech.Nedá se nato koukat.Proto jsem nenašel odvahu i na tento film!

Melies

Melies (hodnocení, recenze)

Bauer (e-mail, profil, komentáře) 22.10.2006 13:27
Prosim pridat k filmu ELITA ARMADY diskzuzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stačí sem niečo napísať a violá - diskusia je na svete :P

Reklama

Reklama