Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Van Dammova výjimečně světlá chvilka za předlouhou řádku let... Ani se mi moc nechce věřit, že to říkám (píšu) ale tahle (J)Elita armády vlastně nebyla vůbec špatná. Celkem to odsejpá, Žán-Kláda je evidentně v nebývalý formě (nebo solidně nadopovanej) a na lyškuu A. Vivicii se hezky kouká ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tradá!!! Poslední nezkouklej filmek s "Džej sím" mám zdárně za sebou! Jak už mě radili kolegové tvrdé akce, těš se na kvalitní béčko s Van Dammem, tak plnej očekávání jsem do toho vlítl. Připomínalo mě to šíleně Rychle a zběsile. Samý černý hlavy se zlatem na krku, polonahý báby, vymazlený káry a do toho všeho Van Damme s kamenným ksichtem zabijáka. No zaplať pánbůh, že konečně netočil bulharskou kokotinu s rumunským štábem za prdelí a s okolo vybuchující hromadou škodovek typu 120 a fůrou starých karos z 90týho roku... A jak mě řekl konkrétně kolega Lefty - "jestli jsi viděl s JCVD všechno, tak se Elity Armády neboj, pač to už jsi viděl daleko větší pičoviny!" - a to zas jako jo jo jo, svatá pravda. Elita armády za slušných 55% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ujde to. Van Damme jako bodyguard boxerské hvězdy a černošského bosse v jedné osobě. Ten má totiž problém s druhým, nepřátelským, černošským bossem. Je to spíš o těch černoších než o Van Dammově postavě, je to docela odlehčené a není to velká hovadina, ale jen střední. Osobně mě to moc neoslovilo, ale jako průměrná zábava v pohodě. Český název je totálně mimo... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme jednoduchou frází je to nic moc akční, ničím náročná na mozek podívaná, která nezaujme ani svým příběhem, ani akčními scénami až na pár vyjímek a ani hudbou. Teda hudbou jak pro koho samozřejmě pokud si libujete pro Rap a podobně orientovanou muzikou, kterou já opovrhuji. Van Damme moc nebije spíš střílí což je škoda, jelikož příběh je na rvačky jako udělaný. Když to vemu z druhé strany dobře se na to kouká a rychle to utíká i když je to docela dlouhý. ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Afroameričani to chtěji taky - bejt skopaní žán klód fan damem. A že je jich tu pěkná horda. Pro plnohodnotný filmový zážitek možná stačí vidět plakát k filmu. Až ted jsem si všimnul že to soňáci točili na video = odpovídající formát. Produkce: Sony Pictures Home Entertainment ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama