foto

Kimani Ray Smith

  • nar. 2.3.1972 (45 let)
    Toledo, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Not with His Wife (TV film)
2012 Naprostá sebedůvěra
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Dcera jako rukojmí
2009 Děsivé prozření (TV film)
No Heroics (TV film)
2008 Oko
2007 Dítě z Marsu
Hlas smrti 2: Světlo
Krycí jméno: Čistič
2006 Elita armády
Scary Movie 4
Solární armagedon (TV film)
Temná bouře (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Chaos
2004 Blade: Trinity
Catwoman
Osudový dotek
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2001 L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
1999 Late Night Sessions
1998 Muž dvou tváří (TV film)
Process, The
1996 Profesionální lovec
1990 Želví nindžové

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
Wayne or Lose (E01)
2015 Continuum (TV seriál)
Rush Hour (S04E02)
2013 Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Captain's Hand (S02E17)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vetřelec (S02E02)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Čekání na klauna (S02E01)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Svornost (S06E09)
Jeremiah (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Evil Feed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace