foto

Peter Bryant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ježek Sonic
Mystery 101: An Education in Murder (TV film)
2017 Zaprášená tajemství: Mrtvý na pláži (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Vražedná pozůstalost (TV film)
2015 A Country Wedding (TV film)
Sara's Choice (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
2013 Forever 16 (TV film)
Metallica: Through the Never
2011 Hangár 14
Pohřešovaná (TV film)
Posedlost (TV film)
Sucker Punch
2010 Svůdná lež (TV film)
2008 Nebezpečná posedlost
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Dítě z Marsu
Paralelní svět (TV film)
Rozpolcení (TV film)
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Elita armády
My Silent Partner (TV film)
Černý vdovec (TV film)
2005 Fantastická čtyřka
Hlas smrti
Nezbedové (TV film)
Přepadení 13. okrsku
Zpátky do školy
2004 Shelf Life
2003 1st to Die (TV film)
Větrná smršť (TV film)
2002 John Doe (TV film)
Svatý hříšník (TV film)
2001 3000 mil na útěku
Flek
Okouzlení vrahem
Překročená mez
2000 Scary Movie: Děsnej biják
Tajemství pana Rice
Trixie
1999 Fenomén Y2K (TV film)
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Max Q (TV film)
Outrage (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
Štvanice (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Hostile Force (TV film)
Mámin vrah (TV film)
Touched by Evil (TV film)
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Generation X (TV film)
1995 Jumanji
Omen, The (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1959 Barbed Wire and Bracken (TV film)
1958 The Man Who Sold Death (TV film)

TV seriály

2019 See (TV seriál)
Čerstvá krev (S01E03)
Vzkaz v láhvi (S01E02)
Božský plamen (S01E01)
The Murders (TV seriál)
In My Feelings (E07)
Dobrý doktor (TV seriál)
Friends and Family (S03E10)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 60: „Líné odpoledne“ (S04E03)
Kapitola 53: „Trhák“ (S03E18)
Kapitola 49: „Ohni, se mnou pojď“ (S03E14)
další epizody (4)
2018 Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
In Blood So Steeped (E07)
Dinner of the Dead (E06)
další epizody (8)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Hammurabi (S02E03)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 43: „Vzplanutí“ (S03E08)
Kapitola 41: „Lovec lidí“ (S03E06)
Kapitola 37: „Štěstěna a lidé“ (S03E02)
další epizody (8)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 15: Noční dravci (S02E02)
Kapitola 14: Polibek před smrtí (S02E01)
Kapitola 3: Dublér (S01E03)
další epizody (4)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
Bifocals (S04E07)
Elk (S04E06)
další epizody (8)
2016 Aftermath (TV seriál)
Fever of the Bone (E04)
In Our Empty Rooms (E03)
In Rats Alley (E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Destiny (S01E15)
Marooned (S01E07)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
The Flash (TV seriál)
The Trap (S01E20)
Arrow (TV seriál)
Půlnoční město (S03E11)
2014 Inteligence (TV seriál)
Intruders (TV seriál)
And Here... You Must Listen (E02)
She Was Provisional (E01)
Continuum (TV seriál)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Minute Changes (S03E04)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Co je to s Normanem (S01E03)
Agentura Jasno (TV seriál)
No Country for Two Old Men (S07E04)
2012 Policajt (TV seriál)
Arzen a bábovka (S01E06)
Bouře (S01E05)
Prázdný medailonek (S01E04)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zločin (TV seriál)
Spodní proud (S01E09)
Pomsta (S01E07)
V (TV seriál)
Concordia (S02E05)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Pětice (S01E07)
Fata Morgana (S01E03)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Smallville (TV seriál)
Divokost (S07E03)
Sestřenka Kara (S07E02)
2006 Whistler (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Chocolate (S01E05)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
Spříznění (S08E07)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
John (E09)
Rozbité nádobí (E08)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Soukromý let (S05E06)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodina (S02E08)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Sense and Antisense (S02E03)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
Akta X (TV seriál)
Leonard Betts (S04E12)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Padající hvězda (S02E19)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Something More
1992 Home Movie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky