foto

Julian Christopher

  • nar. 7.11.1944 (73 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anděl v utajení (TV film)
Crash Pad
2016 Autumn in the Vineyard (TV film)
Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2015 Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2014 Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Elysium
The Mystery Cruise (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
2010 Freshman Father (TV film)
Lullaby
One Angry Juror (TV film)
2009 Fireball (TV film)
Rytíři krvavé oceli (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2007 88 minut
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Passion´s Web (TV film)
Tajemství rodu Locků
Šepot
2006 Elita armády
X-Men: Poslední vzdor
2005 Koma
Naši otcové (TV film)
Stíny z lesa
V moci ďábla
Zásnubní prsten (TV film)
2004 Meltdown (TV film)
2001 Mrazivá zvrhlost
1995 Soud cti (TV film)
Tajná služba (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
1991 Časovaná bomba
1990 Makléři (TV film)
1988 Kouzelnice
1987 The Night Stalker
1986 Věrný obraz ďábla (TV film)
Who Is Julia? (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
Keegans, The (TV film)
1974 Caged Heat
McQ
1972 Black Gunn
Cool Breeze

TV seriály

2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of Truth (S04E02)
Words from the Heart (S04E01)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Degree (S02E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Záchrana Henryho (S03E09)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Good Cop (S04E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peter (S02E16)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
In My Time of Dying (S02E01)
4400 (TV seriál)
Je pryč (2. část) (S03E04)
Smallville (TV seriál)
Dozvuky (S06E06)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Deer Woman (S01E07)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Procitání (S02E01)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrozba z podzemí (S07E14)
2003 Smallville (TV seriál)
Stín minulosti (S02E19)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Tornádo (S02E01)
Nicodemus (S01E15)
Ztráta schopností (S01E12)
2001 The Associates (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Druhá duše (S01E04)
Marshal (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tribunál (S02E25)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Co je to za věc zvaná láska? (S01E15)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)

Dokumentární

2012 Motives & Murders: Cracking the Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace