foto

Chad Riley

  • nar. 26.12.1979 (37 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
2016 Deadpool
Sleigh Bells Ring (TV film)
The Assignment
2013 Captive
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Rufus
2009 2012
2006 Elita armády
2005 Dus
Lži mé matky (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
Van Helsing (TV seriál)
Coming Back (S01E04)
Stay Inside (S01E03)
Seen You (S01E02)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
The Flash (TV seriál)
The New Rogues (S03E04)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
2015 Arrow (TV seriál)
Sebevražedné sklony (S03E17)
Falling Skies (TV seriál)
Non-Essential Personnel (S05E05)
2014 The 100 (TV seriál)
Many Happy Returns (S02E04)
Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
Hranice lidskosti (E01)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
2009 V (TV seriál)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Kde je Bob? (S03E02)
2007 Kaya (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace