foto

Chad Riley

  • nar. 26.12.1979 (40 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aurora Teagarden Mysteries: A Game of Cat and Mouse (TV film)
2017 Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
2016 Deadpool
Sleigh Bells Ring (TV film)
Tomboy: Příběh pomsty
2013 Captive
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Rufus
2009 2012
2006 Elita armády
2005 Dus
Lži mé matky (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)

TV seriály

2019 Arrow (TV seriál)
Past Sins (S07E11)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
Van Helsing (TV seriál)
Návrat (S01E04)
Zůstaň uvnitř (S01E03)
Vidím tě (S01E02)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
The Flash (TV seriál)
The New Rogues (S03E04)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
2015 Arrow (TV seriál)
Sebevražedné sklony (S03E17)
Falling Skies (TV seriál)
Non-Essential Personnel (S05E05)
2014 The 100 (TV seriál)
Many Happy Returns (S02E04)
Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
Hranice lidskosti (E01)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Teapot (E11)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn zachraňuje Dartha Vadera (S06E01)
2010 Lidský terč (TV seriál)
V (TV seriál)
Fruition (S01E11)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Kde je Bob? (S03E02)
2007 Kaya (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Kyle Got Game (S01E07)
2005 Tajná služba (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Exhibit Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky