Reklama

Reklama

Peullai daedi

Jižní Korea, 2006, 112 min

Obsahy(1)

Chang Ka Pil vedie bežný život úradníka až do chvíle, kým jeho dcéru nenapadne miestna boxerská hviezda zo strednej školy. Boxer pochádza z bohatej rodiny, a preto sa o prípad nezaujíma ani škola, ani polícia. Aby dokázal svojej manželke a dcére, že nie je zbabelec, rozhodne sa Chang boxerovi pomstiť. Na miestnej strednej škole spojí svoje sily so študentom, ktorý ovláda bojové umenia, a začne náročný tréning, vďaka ktorému sa dostane až do vysnívaného ringu. (mortymer)

(více)

Recenze (11)

tombac 

všechny recenze uživatele

Dívat se na zoufalého pupkatého tatíka ve středních letech, jak pod vedením mladého manekýna podstupuje boxerský trénink, neštítí se při tom obléci do trapného brucleeovského kostýmu, je útrpné stejně jako chlapíkův permanentní výraz leklého kapra. Jakmile chlápek začne dělat pokroky, zlepší se i film. Souboj běžícího tatíka s jedoucím autobusem má švih a pobaví... Ale ani zábavnější druhá polovina nemění nic na faktu, že Fly, Daddy, Fly je utahaným a přinejlepším tuctovým korejským mainstreamem s akutní potřebou přiostřených střihačových nůžek. 5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak mne tato komedia s prvkami dramy sadla perfektne a nenudil som sa ani na zaciatku, ktory je venovany detailnejsiemu vykresleniu hlavnej postavy. Asi dost zalezi na tom, ci vam sadne hlavny hrdina. Mna si ziskal hned. Takisto aj jeho mlady trener ma dostatok charizmy a ich spolocne sceny ma neskutocne bavili. K tomu tu je este neuveritelne zabavna linia s autobusakom, ktorej vyvrcholenie bolo pre mna predcasnym vrcholom samotneho filmu. Som rad, ze aj v zavere filmu na autobusaka nezabudli a venovali mu jednu peknu scenu. A co sa tyka negativ, tak je pravda, ze vo filme boli asi 2-3 rozpacite sceny, ale rozhodne mi celkovy zazitok z filmu nepokazili. Vysledkom je spickova komedia, ktoru si rad pozriem znova. 8/10. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Ach jo, chtěla bych, aby byl Lee Joon-gi můj osobní trenér. Ale mám smůlu, páč jsem drobný v týdnu odnesla do Spořky... Ale teď vážně, moc se mi to líbilo. Děj byl ze začátku rozvláčný, ale to bylo potřeba k vykreslení taťkova charakteru. Jak začal trénink začal i děj. Nic mi nepřišlo nějak extra přehnané, trochu jsem se bála, aby z fotříka po měsíci nebyl Rambo. Byl a nebyl, jak se to vezme. Konec byl famózní a dokonce ho tentokrát Korejci pocukrovali jenom lehce, takže přeslazenosti není třeba se bát. No a na závěr musím říct, že jsem ráda znovu viděla Kim So-Eun, i když tady měla malou byť důležitou roli. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Běhy po schodech, lezení po stěně, rozvíjení obranných schopností, noční závody s osmdesátčtyřkou. :-) Taťka - běžec s pomocí mladého učitele a jeho přátel vzal spravedlnost do svých rukou = boxovacích rukavic , aby se na konci dočkal té nejcennější odměny. Namixované tak jak to mám ráda, takže nebudu šetřit a dávám plný počet. ..."Vždy mějte nepřítele na očích. Neviděl jste snad filmy s Brucem Lee? :-) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Začátek se dosti vleče a je nudný, naštěstí se začátkem tréninku pomstychtivého taťky to nabírá na obrátkách. Jsou zde vtipné momenty dobrá hudba a je tu několik vydařených dojemných scén, jiné se nepovedly a jsou tu dost zbytečné, naštěstí konec napravil můj dojem, právě finální vyznění a Jun Ki Lee odvracejí tento film z průšvihu do lehkého nadprůměru. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama