Reklama

Reklama

End of the World

všechny plakáty

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Takovéhle sny můžete mít jen když se příliš koukáte na anime. Asi jako já. Tolik anime klišé na tak malém prostoru jinde neuvidíte. A kdo ta klišé nezná, tomu přijde End of the World jako dílo chlapíka na tripu. Lepší ***. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Čtyři díly DVD magazínu Grasshopa! (alespoň z těch mála písmen latinky jsem pochopil, že jde o DVD magazín) přinesly postupně čtyři animované krátkometrážní filmy série Sweat Punch! od animačního studia Studio 4°C. Ačkoli patří filmečky do jedné série, jsou diametrálně odlišné po stránce formální i obsahové. Punch 1 aneb Dan Petory kjóšu no júucu nás seznámí s potrhlým profesorem, který poučí o tom, proč létající talíře létají cik cak, proč je Země při pohledu z vesmíru modrá apod. To vše v různorodé 2D i 3D grafice a občas za zpěvu dámského tria. Uf. 4/10 Punch 2 neboli End Of The World je jednoduchý a nadsazený sci-fi/fantasy příběh s lehce trhlým obsazením a zpracováním, které působí místy až amatérsky, leč k celku se dle mého velmi dobře hodí. 6/10 Punch 3 se jmenuje Kigeki a pojednává o jedné malé holčině a tajemném bojovníkovi, který se nechává najímat za knihy. Po audiovizuální stránce poměrně jasně nejlepší dílo série a díky tomu s velmi dobrou atmosféru. 8/10 V Punch 4 čili Higan se podíváme do víru noční bitvy robotů/mechů. Tato část nenabízí téměř nic než akci, ovšem ta je slušně a okulibě zpracovaná. 5/10 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavý filmeček. Pár slušných momentů by se v něm sice našlo, ale jinak je spíše hloupý a s velmi nepěknou animací postav. ()

Reklama

Reklama