Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ nevěrné Kláry je krimikomedií na téma žárlivosti a intrik. Luca (Claudio Santamaria) mladý talentovaný italský hudebník žije v Praze se svou snoubenkou Klárou (Laura Chiatti), velmi hezkou studentkou univerzity, na níž vytrvale a bláznivě žárlí. Posedlost a podezíravost přiměje Lucu najmout soukromého detektiva Denise (Iain Glen) ke sledování Kláry a nalezení důkazu případné nevěry. Denis je přitažlivý muž, mírně ironický až cynický a je zřejmým opakem Lucy. Se svou manželkou Ruth (Pavlína Němcová) udržuje velmi otevřený vztah, ve kterém se Ruth netají dobrodružstvími s jinými muži. Denis zase udržuje milostný vztah s kolegyní v detektivní agentuře Ninou (Kierston Wareing), rozvedenou matkou dvou dětí. Nešťastný Luca postupně získává Denisovy sympatie, detektiv však posléze začne podléhat kouzlu sledované Kláry. Začíná se zpronevěřovat vlastním zásadám, což může mít tragické následky. Sledování zavede hlavní hrdiny do magického prostředí italských Benátek, kde přichází nečekané finále, které potvrzuje, že ne vždy jsou všechny věci a osoby takové, jaké se nám zdají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

greetchen odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt případ. Cosi mezi soft pornem, nepovedenou telenovelou a rádoby kriminálním příběhem. Herecky slabé (většina herců mi navíc přišla děsně nepříjemná), podivný zvuk (a příšerný dabing), nějak na tomhle filmu nemohu najít nic, co by stálo za pochvalu. A to mi dosud většina filmů podle Viewegha nevadila. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

už dlouho sem neviděl takhle špatný film se takovou spoustou opravdu nesympatických postav (hlavně pro postavu Luky je hodnocení odpad ještě velmi mírné).Co víc o erotice tu nemůže být řeč a v konkurenci s klárou tak hravě obstojí prakticky libovolný sobotní erotický film na Nově,jelikož dialogy a příběh sou zhruba na stejné úrovni a erotika tam je o třidu výš...jestli je takto pitomá i Vieweghova kniha,tak to opravdu potěš koště... ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by to tvůrci pojali jako erotický film s dekoracemi Benátek,pak by museli proškrtat 60 minut příšerných dialogů a scén a přidat více sexu. Pokud by to tvůrci zamýšleli jako drama, pak by museli prošrktat 92 minut příšerných dialogů a scén. V prvním případě bych dal tak 2 hvězdy. V tom druhém dávám odpad. ()

Lukiz 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem o zdejším špatném hodnocení, takže jsem nic nečekal. Film mi nepřišel nijak zásadně špatný, příběh měl logiku a rozumný spád, byť šlo některé aspekty lehce předvídat. Problém jsem trochu cítil z dabingu, hlavně u menších rolí. Postava malého kluka Matyáše byla pro jistotu skoro nemluvná. ()

Apeiron71 odpad!

všechny recenze uživatele

Český film bez českých herců(vlastně jeden tam je- Miroslav Šimůnek).Celá zápletka je o tom ,že jeden ital podezřívá svoji partnerku z nevěry a tak se obrátí na jakousi agenturu.Majitel agentury je taky nevěrný,jeho žena taky,takže vlastně všichni jsou si navzájem nevěrní....Zatím nejhorší film podle Viewegha... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Rovnomenný román najúspešnejšieho súčasného českého spisovateľa Michala Viewegha vyšiel roku 2003. Jeho filmovú adaptáciu mal pôvodne realizovať režisér Filip Renč, napokon práva na sfilmovanie zakúpila talianska produkcia a snímka vznikla v produkcii talianskych spoločností Jean Vigo Italia, Medusa Film a českej In film Praha. (ash99)
  • Natáčelo se v Praze a v Benátkách. (SONY_)
  • Podle knihy českého spisovatele Michala Viewegha. (M.B)

Reklama

Reklama