foto

Michal Viewegh

  • nar. 31.3.1962 (58 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Vybíjená - kniha
2014 Andělé všedního dne - kniha
2012 Prstýnek (studentský film) - kniha
2009 Případ nevěrné Kláry - kniha
2008 Nestyda - kniha
2006 Účastníci zájezdu - kniha
2004 Román pro ženy - kniha
1997 Báječná léta pod psa - kniha
Výchova dívek v Čechách - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Andělé všedního dne
2012 Definice lásky (TV film)
Svatá čtveřice
2010 Román pro muže
2008 Nestyda
2006 Účastníci zájezdu
2004 Román pro ženy

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Definice lásky (TV film)
2008 Nestyda

TV seriály

2013 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Poslové víry (S05E05) - a.z.

Dokumentární

2016 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Viewegha (S12E02)
2015 Opuštěný vesmír
2013 Tajemství rodu (TV seriál)
Michal Viewegh (S01E03)
2011 31 konců/31 začátků
2010 Česko na provázku (TV film)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Viewegha (S04E37)
2008 Kdo je V.K.?

Hudební videoklipy

2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
2013 Gipsy.cz: Odraz v očích (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Ceny české filmové kritiky 2019 (TV pořad)
2016 Rozstřel (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Exkluziv! (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Věřte, nevěřte (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
2005 O češtině (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(50)