Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

rarak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se zdálo, že to bude variace na téma hon kočky s myší. Bohužel se kočka ukázala jen na chvíli, aby vystrčila drápky, zbytek filmu jsem pozoroval myš zmateně pobíhající po bludišti a spíš než napínavé to bylo velmi nudné. Překvapivý konec se také nekonal (tohle už v některých filmech bylo), avšak aspoň na chvíli jsem se 'zabavil' - když jsem uvažoval, co všechno na závěrečném 'odhalování pravdy' nesedí. To ale můj dojem z filmu nezlepšilo, spíš naopak. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

teda, takhle jsem se dlouho u hororu nezasmála :D většinu filmu tam jenom šílená ženská běhá tmou a ječí. Ona to po chvilce začne být docela otrava a nezbyde, než si z toho střílet. I když - ano, pár věcí mě lehce "dostalo", jenže já jsem silný strašpytel, že bych se lekla i "zajíčka na louce":) ... Nicméně, dost mě překvapil konec, za ten (a za pink) dávám jednu hvězdu, ale víckrát ať už mi to nikdo nepouští... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se to ze začátku zdálo na další tuctovou hororovou vyvraždovačku ,tak opak je nakonec pravdou. prostředí katakomb je ponuré ,ale taky velice temné díky tomu je většina filmu ve tmě což je docela škoda ,ale zase to na druhou stranu podtrhuje tu děsivou atmosféru. A celé rozuzlení mě v prvním okamžiku zklamalo ,ale jen do té doby něž to celé dostalo další nečekaný spád. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nudné, všetko dobré žmíkané a používané stále dokola, takže sa to minulo účinku a vytvoril sa z toho neprehľadný, predvídateľný, chaotický a nudný blábol. Dobrý bol jedine soundtrack, ale aj to je dosť subjektívne vnímaná veličina, ktorá film určite nezachráni. Film mal jednoznačne potenciál, ale nevyužil ho. 25% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama