Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Pane bože to je hrozná píčovina. To bych chtěl dabovat - hodinu a půl nahrávat řev.. Totální ztráta času.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

odpad.Furt tak iba kričali a utekali a vlastne pred ničím.Takéto filmy ja fakt nemusím.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

riadna nízkorozpočtová kravina s nesympatickou hlavnou "hrdinkou" a jej "známou" sestrou. Prosím všetkých režisérov a scénaristov, ktorí v budúcnosti by chceli niečo podobné natočit, aby to nerobili, aby sa riadili heslom, dvakrát porozmýšľaj, potom natoč.

opox

opox (hodnocení, recenze)

Uzivatel Romario to vystihl presne ve svem komentari: "Nuda, ženská běží tunelem a křičí...Toť vše." ..... musim rict, ze me uz ke konci filmu ta holka taky pekne lezla na nervy... Slibnej zacatek me docela naladil, hlavne kdyz mi bylo jiz na zacatku prozrazeno, ze vsichni umrou... a cekal jsem minimalne kvalitni vyvrazdovacku v tunelech s desivou atmosferou. Bohuzel neprislo ani jedno ani druhy, pritom z toho prostredi, v jakem se film odehraval, by se dalo vyzdimat tolik napeti, ze bych z toho jeste dva dny nedychal.... jenze bohuzel toho pani filmari nevyuzili, a to ani trochu. Zaver filmu celkovy dojem napravil, protoze vlastne ukazal, proc to celou tu hodinu a pul musela bejt takova nuda. Prekvapivy ani sokujici ale rozhodne nebyl. Presto tedy nakonec 2*, ale s obema ocima primhourenyma, a to si to jeste mozna rozmyslim, jestli jednu neuberu...

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Tenhle film není opravdu žádnej zázrak. Ale povedlo se mu něco, co už dneska nikomu jinýmu: Děsit člověka bez použití krve. A i když se podle většiny lidí tady řadí mezi podprůměr, právě tohle z něj dělá něco mnohem víc. A ten závěr: Těžkej fakt, že utíkala před nebezpečím a ono to nebezpečí nebylo. Tomu říkám klasicky hororová záležitost. A finyš ? No comment. Prostě u mě dobrých 85%.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

Bylo to dlouhéééé, byť jen 89 minut, přišlo mi to jako 2 hodiny.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Škoda,že po celej film tam běhá jak debil a hledá cestu wen...Je to docela nudný..Ale začátek celkem fajne)

adela57

adela57 (hodnocení, recenze)

Dle traileru jsem čekala mnohem lepší horor. Celé to její pobíhání, hledání východu, utíkání před vraždícím maniakem...Cliché...Všichni jste většinou nadšení z konce, já ale musím říct, že jsem něco takového čekala, protože to je poslední dobou hit - snažit se překvapit diváky naprosto nečekaným koncem ačkoliv celý film do té doby za nic nestál. Takže výsledný dojem vlastně zkazil konec... tedy alespoň mě.

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

nic extra překvapivého ... semtam nějaká dobrá lekací scéna ... ale po "hororu" PULSE sem si přecijen trochu spravil chuť ... úplná sračka to teda nejni ... ale žádnej zázrak

MicRei

MicRei (hodnocení, recenze)

Tak špatný to nebylo jak se tu píše.Hlavně závěr filmu byl zajímaví.Dávám za ***!

Fatanya

Fatanya (hodnocení, recenze)

maurik: Pekvapilo ma, že film bol inšpirovaný skutočnou udalosťou. Asi tak ako bol texaský masaker motorovou pílou, kde vykradli prípad Eda Geina, ktorý dal podnet na vytvorenie Leatherface, lebo si vohotovil masku z jednej obete. Tu by ma neprekvapilo, keby založené na skutočnej udalosti znamenalo - v Paríži majú aj katakomby a robia sa v nich párt.

maurik

maurik (hodnocení, recenze)

Na jedno pozretie na domácom kine s hlasitosťou na maximum sa to pozrieť dá. Na to, že sa tam behá je tam aspoň aká taká atmosféra filmu a koniec bol celkom zaujímavý. Prekvapilo ma však to, že film bol inšpirovaný skutočnou udalosťou.

Jimmy_W

Jimmy_W (hodnocení, recenze)

Myslel som že to je jedna z najväčších blbostí akú som kedy videl, film postavený na úbohom zmätenom škriekaní nejakej hysterickej ženskej, a chystal som sa na odpad, ale záver moju náladu vrátil celkom do normálu

erique

erique (hodnocení, recenze)

ha ha ha fakt vtipne..maximalne 3 hviezdičky za to že tam hra moja oblubena spevačka

petrxx

petrxx (hodnocení, recenze)

No tedda už se mi hodně dlouhou dobu nestalo, že bych nějakej film nedokoukal do konce. Protože já prostě při filmech neusínám a vyždy se snažím je dokoukat celé. Ale u tohoto filmu to fakt nešlo, je to za prvé ztráta času a hlavě velká SRA.KA!!! Stupidita první kategorie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama