Reklama

Reklama

Nikdy neříkej sbohem

(festivalový název)
  • Indie Kabhi Alvida Naa Kehna (více)

Obsahy(1)

Rishi je trošku frajer, kterého ani nenapadne, aby své citlivé manželce Maye i po několika letech dopřál potomka a věnoval jí trošku lásky. Ta mu to oplácí chladem a ledovými pohledy. Veleúspěšná manažerka Rhea dává svému manželovi Devovi, který kvůli zranění musel přerušit fotbalovou kariéru, neustále najevo jeho podřadnost... a je jen otázkou času, kdy se všichni čtyři setkají a přijde láska, která zničí všechny. (bolly.cz)

(více)

Recenze (14)

Remini 

všechny recenze uživatele

Prvý a zatiaľ aj jediný bollywoosky film, ktorý som väčšinu stopáže nenávidela. Sebecké a nesympatické charaktery, nezmyselný príbeh a vraj tam je aj posolstvo. Hej, že keď budete dosť plakať a terorizovať každého okolo seba, nakoniec budete šťastný. Odmietam si pozrieť ďalší film od Karana Johara. Najradšej by som tomu dala mínusové hodnotenie, ale Abhishek a Preity boli veľmi dobrí. Sranda, že práve oni mi mali byť nesympatickí. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů se SRK, který se mi nelíbí. Ani nedokážu říct proč. Nudný není, člověk se zasměje i pobrečí... Přesto nevím proč, ale působil na mě spíš depresivně. Navíc mi dost vadí charakter Shahrukhovo postavy (ale zahrál to jak jinak, než dokonale). Věčný cynismus a arogance. A to, jak se chová ke svému synovi...brrr. I když jsou tam chvíle, kdy dává malému Arjunovi najevo, že ho má moc rád. Dříve jsem si myslela, že jak někde hraje Shahrukh Khan, musí se mi to zaručeně líbit. Ale prostě už mi několik filmů (Devdas, Dil Se, Kabhi Alvida Naa Kehna...) dokázalo, že nemusí. Ale nemyslím si, že by to bylo vinou tvůrců. Ostatním se film asi líbit bude. Na mě prostě jen špatně působí z nevysvětlitelných důvodů (i pro mě samou). ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Milostný čtyřúhelník, kde ti z ústřední dvojice jsou rozhodně zajímavější, výraznější, chytřejší, i když všechny přívlastky v tomto filmu jsou relativní. Protože zbylí dva milují a snaží se a byli podvedeni někým, kdo si je vzal z jiných důvodů než z lásky. On snad ze zvyku, ona proto, že v klíčový moment jí to někdo poradil... V tomto ohledu je ústřední dvojice rozhodně záporná a taky za to trpí a jsou to opět ti podvedení, kdo má najít odpuštění? A kdo je tady pak silný a trpí víc? Možná se jedná o střet povrchnosti a lehkomyslnosti s hloubkou duše a dnem bolesti? Film o tom, co se stane, když při rozhodování neposloucháme své srdce, film o tom, jak se snaží indická kinematografie vypořádat s problémem rozvodu. A tak děj pro jistotu zasadila do NY, ale, a to je neobvyklé, se naprosto vzdala jakýchkoliv stop po patriotismu a stesku po domovině... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Úžasné niečo! Neskutočne ma teší, že po niekoľkých nepodarených výstrelov do sfér bollywoodu som konečne narazil na takúto katarziu. Smial som sa nahlas a slzy som musel s premáhaním potláčať. Najviac ma prekvapilo, že najviac som si užíval vstupy Abisheka Bachcana (a to aj napriek tomu, že prvé husle dostal Shahrukh a legenda Amitabh síce tie druhé, ale čo do príbehu, tie najdôležitejšie...). Opäť neverím ako rýchlo mi ubehli vyše tri hodiny uplakaného a lehce aj uspievaného eposu. Nebojím sa vyjadrenia, že ide o snímok, čo ma dostal najviac za poslednú dobu. ()

lenuse odpad!

všechny recenze uživatele

Já fakt nechápu, proč ta Priyanka v Salaam-e-Ishq tak chtěla hrát v Joharově filmu. Přitom vypadá on tak sympaticky. Vždycky dám nějakému jeho režijnímu počinu s odstupem času šanci, chci se přesvědčit, jestli přece jen... Ale ne, nejde to. Podstatnou část jsem prospala, ale zkoumat už to příště nebudu a nebudu. :-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Kajol Devgan si nakonec zahrála jako host v písni Rock 'N Roll Soniye, ale scéna byla vystřižena. (Terva)
  • Scénář filmu získal uznání řady kritiků a byl navrhnut na uložení do knihovny v Akademii filmových umění a věd. (Terva)
  • MayuTalwar si původně měla zahrát Kajol Devgan, když však odmítla dostala roli její sestřenice Rani Mukerji. (Terva)

Reklama

Reklama