foto

Robert Myers

  • nar. 30.11.1947 (69 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loupež ve velkém stylu
2012 Greetings from Tim Buckley
2011 Margaret
2010 Salt
2008 Che Guevara
2007 Across the Universe
Melodie mého srdce
Noc patří nám
Spider-Man 3
2006 Nikdy neříkej sbohem
Skrytá identita
World Trade Center
2005 Tlumočnice
2004 Big Time
2003 Neporažený (TV film)
2002 Láska s výstrahou
2001 Čistá duše
2000 Sens des affaires, Le
1999 Picture This

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Already Gone (S02E02)
2009 Cupid (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Judge Mills Lane (TV seriál)
Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2005 Vyšetřování na místě nehody (TV seriál)
1996 Lékařští detektivové (TV seriál)

TV pořady

1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace