foto

Robert Myers

  • nar. 30.11.1947 (72 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hired
Loupež ve velkém stylu
2012 Greetings from Tim Buckley
2011 Margaret
2010 Salt
2008 Che Guevara
2007 Across the Universe
Melodie mého srdce
Noc patří nám
Spider-Man 3
2006 Nikdy neříkej sbohem
Skrytá identita
World Trade Center
2005 Tlumočnice
2004 Big Time
2003 Neporažený (TV film)
2002 Láska s výstrahou
2001 Čistá duše
2000 Sens des affaires, Le
1999 Picture This

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Burner (E06)
Hříšnice (TV seriál)
Part II (S03E02)
2019 Mr. Robot (TV seriál)
401 Unauthorized (S04E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Valor (S06E04)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Which Side Are You On? (S01E06)
The Looming Tower (TV seriál)
Now It Begins… (E01)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 408 (S02E01)
Miliardy (TV seriál)
Tie Goes to the Runner (S03E01)
Rozvod (TV seriál)
Losing It (S02E06)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Because You Left (S01E03)
Bull (TV seriál)
Already Gone (S02E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mood (S19E02)
2009 Cupid (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Judge Mills Lane (TV seriál)
Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2005 Vyšetřování na místě nehody (TV seriál)
1996 Lékařští detektivové (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 The Howard Stern Radio Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky