Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

CKClaudie

CKClaudie (hodnocení, recenze)

Jsem pohoršená, že má film jen 36% ... copak jste ho neviděli? A vy, co ho hodnotíte jako odpad atp. jste zřejmě nepochopili celý umýsl. Problém je nejspíš v tom, že neumíte brát věci s nadhledem... Film má působit přesně tak, jak působí, otázka je jen, kdo to pochopí...:))) Film je geniální, myšlenka dokonalá, je vtipný, zajímavý, děj má spád, nemám jedinou věc,kterou  bych filmu vytkla. Vnímám ho spíš jako parodii na nesčetný množství ''akčňáku''aj., které mají mnohem víc nesrovnalostí a nesmyslnosti než tenhle film, než jako seriozní ''dokumentaci'' českých poměrů...A to je to, co si musíte uvědomit- kde žijete... hh :)

olaffator

olaffator (hodnocení, recenze)

Jak může mít taková šílenost tak malý hodnocení?????Bože ldi co jste to neviděli, pusťte si to a koukejte hodnotit!!!!

mangui

mangui (hodnocení, recenze)

Mám rád filmy kde se protíná několik příběhů, ale tenhle sem fakt nepochopil. Jen nevím jestli je to mnou a nebo filmem samotným

uzzi

uzzi (hodnocení, recenze)

gogos - ty hodnotíš film který si NEVIDĚL? Aha tak to jsi dobrý čaroděj. Nee, počkej jsi blb.

Reklama

Reklama