foto

Tomáš Turek

  • nar. 30.8.1961 (58 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kukačka (studentský film)
2018 Why So Sirius (studentský film)
2017 Čára
2016 Nehoda (studentský film)
2014 Zejtra napořád
2011 Soud (amatérský film)
Tambylles (studentský film)
2009 Pouta
2008 Nebe a Vincek (TV film)
2006 Po hlavě... do prdele
2003 Nuda v Brně
Pouta nejsilnější (studentský film)
Smrt pedofila (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
1999 Otevřené dveře (studentský film)
1998 Mrtvej brouk
1996 Casa Nostra
1995 Sredni Vaštar (studentský film)
1992 Hat-Trick (studentský film)
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
1989 Poklad rytíře Miloty
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1986 Přezůvky štěstí
1982 Čertovy kameny (TV film)

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Justice (E05)
Otevřená válka (E04)
další epizody (4)
Krejzovi (TV seriál)
Klidné spaní (S01E45)
Smutná princezna (S01E36)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Poslední pád mistra Materny - 1. část (E03)
Specialisté (TV seriál)
Desetiboj (S02E08)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (S01E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2016 Rapl (TV seriál)
Zatmění (S01E05)
Marta a Věra (TV seriál)
Investice (S02E01)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Pionýři hororu 2 (TV seriál)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Ve jménu otce (E07)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Válka pokračuje (S01E07)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Helena (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
2009 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatej chlap (S05E01)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Malý terorista (S01E06)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1982 Tak se ptám (TV seriál)
Samé jedničky (E07)

Dokumentární

2008 Efekt přihlížejícího (TV film)
2004 Etiketa (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)