Reklama

Reklama

Bláznivej tábor

Trailer

VOD (1)

Školní rok se blíží ke konci a Charlie Hinton s nejlepším přítelem Philem slaví už druhou úspěšnou sezónu tatínkovské školky. Charlieho syn Ben je nadšený výletem do moderního letního tábora Canola, který stojí na břehu jezera. Jeho matce Kim se nápad poslat syna na tábor líbí, ale otec, který se až přehnaně snaží Bena chránit, je zásadně proti. Jako kluk totiž zažil největší ponížení právě na letním táboře Driftwood, když v táborové olympiádě proti táboru Canola minul štafetový kolík. A nikdy se nevzpamatoval z traumatu způsobeného krutými posměšky táborníka z Canoly Lanceho Warnera a kritikou přísného otce Bucka. Když se Charlie dozví, že majitel tábora Driftwood se chystá zařízení zavřít, rozhodne se koupit ho a přes léto provozovat místo školky. První den se však i přes Philovu a Daleovu pomoc stává pohromou. Druhý je ještě horší. Z původních třiceti táborníků se totiž vrátí jen sedm, včetně Bena. Charlie zjistí, že sousední Canolu vlastní a provozuje jeho úhlavní nepřítel z dětství Lance Warner, který s potěšením vyzve Driftwood k jubilejní třicáté olympiádě. Je mu jasné, že zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy, a požádá o pomoc toho, o kom si myslel, že by mohl být tím posledním - penzionovaného otce Bucka. Všichni musí spojit síly a zachránit svůj tábor. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V roce 2007 dostal Fred Savage možnost natočit pokračování Bláznivé školky a nakonec i svůj první kino film. Jenže celkem správně od projektu buď ustoupil nebo nebyl osloven Eddie Murphy. Asi tušil, že už první film se nestal žádnou zářící hvězdou. Třeba pro Geoffa Rodkeye se scénář také stal vůbec prvním, ale naopak scénáristé J. David Stem, David N. Weiss už spolu dělali na více projektech a mj. i skvělé pokračování Shreka, takže nevím kde vznikla chyba. Sledujeme množství jednoduchých vtipů, přičemž základ nevychází z tábora jako takového - a to je možná ta největší, ale z jednoduchého faktu, že tábor je poničen a nic v něm pořádně nefunguje. A jak už to tak v podobných komediích bývá, stokrát omílané téma rivality mezi někým zdánlivě jasně lepším a jasně horším nakonec vyznívá dobře. A situace z této rivality vycházející mají být vtipné. Najdou se, ale je jich zoufale málo. Přitom právě Bláznivá školka vycházela ze sžívání se dvou mužských učitelů a dětí a předsudků, které rodiče v takovém případě mají. Škoda, myslím, že si filmaři mohli vybrat nápaditější dějovou linku a hlavně originálnější. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Komedie, komedie... řekl bych spíš rodinná komedie a ještě špatná. Film přetéká rádoby-zasmání-hodnými momenty. Anyway, věděl jsem, do čeho jdu, takže jsem neodcházel rozladěn. Nejsem si jist, zda už to bylo v tv, ale jestliže se tak už nestalo, tak z toho na Nově udělají trhák na páteční či sobotní večer :D ()

Reklama

mObscene odpad!

všechny recenze uživatele

debilita..ale neskutočá...príbeh o tom,ako sa chlapi len tak rozhodnú spraviť tábor pre deti...ale je nepriateľský tábor ktorý bojuje proti nim(och tak nečakané) príde dedko...veľký plukovník ktorý sa poháda zo svojim synom ktorý je jeden zo zakladatelov tábora.pomeria sa v posledných minutách filmu..ake necakanee.....a vesely tabor vyhra..a ten zly..prehra..necakane...proste..predvidatelna kravina..ja len nechapem..preco na taketo blbiny sa minaju peniaze.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mám Cubu Gooding Jr. rád, ale v posledních letech je to děs běs co tenhle čokoládový chlapík převdádí. Bláznivej tábor je toho dalším (kolikátým už) důkazem. Opět natočeno naprosto šablonovitě o tom, jak se někomu nedaří, děti si dělají co chtějí a nejspíš proto nikdy nevyhrají, pak se s příchodem "generála" vše obrátí a padouši dostanou co proto. Ach jo, kolikrát ještě, Cubo.... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Typická komedie, ve které se vyskytuje Cuba Gooding Jr.!!! Naprostá blbost bez špetky napádů, vtipu a akce. Nuda! Příšerné herecké výkony. Hrozný děti. Jedno je buď strašně přemoudřelé, druhé se v noci počůrává a třetí je idiot, který hraje jen videohry a mohl bych počítat do 7 táborníků, nebo kolik jich tam bylo. Největší růšivý element pro mně ale byla Tamala Jones, která mi vadila už v seriálu Veroničiny svůdnosti. Prostě hrozná! Ale vraťme se zpět k filmu. Další komedie, jenž poukazuje na to, jak mohou vyhrát chudí (hrozný nemoderní tábor) nad bohatými (skvělý moderní tábor s U-rambou, motokárama atd) a to dělá z této komedie něco tak předvídatelného, že již po pěti minutách máte jasno, o co všechno půjde a jak to dopadne. Navíc, vtipné scény měli být vtipné, ale nejsou vtipné ani trošku. Bláznivej tábor je právem na IMDB mezi 100 nejhoršimi filmy a za ten příšerný scénář by to i zde měli být mezi nejhoršími filmy. Zbytečná komedie!!! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Do kin doručeno pod falešným názvem "A Winning Group" (Vítězná skupina). (HappySmile)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. (Pepinec)
  • Film měl jít původně rovnou na DVD, ale testovací publikum zaujal, a tak se studio rozhodlo promítat ho i v kinech. (HappySmile)

Reklama

Reklama