foto

Paul Rae

  • nar. 27.6.1968 (49 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Meridian
No Way to Live
2016 The Tow
Three Skeleton Key
2015 Shangri-La Suite
ToY
2014 Láska po anglicku
Zugzwang
2013 Texaský masakr motorovou pilou 3D
2012 Santa Paws 2: The Santa Pups
2010 L.A. Vampire
Opravdová kuráž
The Kane Files: Life of Trial
2009 Hydra (TV film)
Midgets Vs. Mascots
Probuzení
Santa Buddies
2008 CU@Ed's
Okruh (TV film)
Poslední ukolébavka
Sněžní přátelé
Solar Flare
W.
2007 Bláznivej tábor
Na jih od Pico
Next
Požírač kostí (TV film)
Sex zabíjí (TV film)
Windfisherman, The
2006 Air Buddies - Štěnata
Last Supper, The
2005 Coach Carter
Zodiac Killer
2004 Such's Life

TV seriály

2017 Brockmire (TV seriál)
It All Comes Down to This (S01E08)
Old Timers Day (S01E07)
Road Trip (S01E06)
další epizody (8)
2015 Aquarius (TV seriál)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
Blood & Oil (TV seriál)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Lovci duchů (TV seriál)
Devil May Care (S09E02)
2012 Underbelly (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Velký Ashby (S02E02)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Prescriptions (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)

Dokumentární

2006 Oh Baby, Now What? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace