Reklama

Reklama

Sean Connery - pocta za celoživotní dílo

(pořad)
  • USA AFI Life Achievement Award: A Tribute to Sean Connery
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sir Sean Connery je ten, koho si American Film Institute´s Board of Trustees vybral jako nejžhavějšího kandidáta na udělení ceny za celoživotní dílo 34th AFI Life Achievement Award. „Sir Sean Connery patří k nejslavnějším ikonám světového filmu. Ačkoliv ho všichni znají jako představitele jednoho z největších filmových hrdinů všech dob, jeho talent i práce nestojí zdaleka jen na roli Jamese Bonda. Je to umělec nejvyšších kvalit a AFI je poctěna, že mu může tuto cenu udělit,“ říká Sir Howard Stringer, který stojí v čele AFI Board of Trustees. Cena byla herci udělena na galapředstavení v Los Angeles, které se konalo 8. června 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nádherně uslzené divadýlko, avšak z těch nejlepších. Vtipné průpovídky jednotlivých gratulantů (ostatně i Seana Conneryho) by zasloužily vytesat na pamětnou... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pompézní avšak velmi dojemná oslava se spoustou trefných gratulací. Za všechny Steven Spielberg: "Dík za to, že jste nás protřepal a zamíchal". ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání. Ohlédnutí za celoživotním dílem Seana Conneryho je fajn, ale někdy mě výstupy jeho spolupracovníků přijdou nechutně povinné a všechny ty super úsměvy až příliš hrané. Nemohu si pomoci :( ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Tahle show trochu připomínala tu chvíli na Oscarech, kdy pouštějí sestřih s lidmi z branže, co za minulý rok umřeli, nebo tvorbu člověka, co dostane Oscara za celoživotní dílo. Až na to, že ceny AFI jsou daleko kratší ... Á propos - vtipné komentáře. Sean Connery: "A povídá mi: Seane, život je fajn. Ale nezdá se ti, že třetí dějství stojí za hovno?" ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Samozrejme že je to trochu povinný formát, ale vzhľadom k tomu, aké mená dostávajú túto cenu, nemyslím si, že by šlo o nejaké neúprimné pózy. A medzi všetkými týmito všeobecne milovanými a nesmierne talentovanými osobnosťami sa Sean Connery určite nestratil. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sean Connery je určitě herec, který si zaslouží nejvyšší filmové pocty. Odehrál nespočet rolí a proto se mu také dostalo této pocty za celoživotní dílo. Pro fanoušky milý pořad, který opěvuje jejich oblíbence. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

podekovani za jeho prinos pro film a vseobecne pro nas vsechny a kdyz k tomu pripocteme zabavnost teto ,,estrady´´ musim rict ze se jedna o prijemnou podivanou plnou hvezd. ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Sean Connery je můj oblíbenec, takže budu raději stručná, abych byla relativně objektivní. Dobře udělaná show, hezký a vtipný proslov oslavence. ()

tubera 

všechny recenze uživatele

podle mě lepší než ocenění pacina. conneryho mám moc rád a od dojmeného proslovu pierce brosnana přes harrisona forda a stevena spielberga po super vtipného mika myerse se mi tohle moc líbilo ()

Reklama

Reklama