Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Alexandre náhodou potkal v domě svých společných příbuzných krásnou Fanfan, velmi rychle pochopil, že tahle nepředvídatelná vitální dívka prahnoucí po životě, je jeho životní láskou. Že je jedinečná a přitom jakoby byla všemi ženami, po kterých kdy toužil. Ačkoli cítí, že přitažlivost je vzájemná, nemá odvahu podvést nebo dokonce opustit Lauru, se kterou už dlouho žije poklidným životem, který se nenápadně stal nudnou rutinou. Touží totiž po stálosti a má panickou hrůzu z toho, že by jednal stejně jako jeho přelétavá matka. Současně se však nedokáže vzdát blízkosti Fanfan a proto se rozhodne udržet si dívčino přátelství za každou cenu, ale ovládnout přitom touhu, která ho spaluje. Když bylo Fanfan patnáct, vzala si její sestra, dvojče, život. Od té chvíle žila za dva. A teď našla Alexandra, ale ať se snaží sebevíc, zdá se, že jeho rozhodnutí nedokáže nic zvrátit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Fyzická láska sucks aneb Sophiina Fanfan > Perezův Fanfan. --- Vskutku netradiční, zpočátku zasněná, pak spíš do smutna laděná romance s nevinnym šmírákem, co mi drtivou většinu stopáže připomínal Haydena Christensena, a rozkošně klející mrškou v hlavních rolích; potažmo s Thierrym Lhermittem v roli tak moc vedlejší, že by ho jeden snad ani nezpozoroval. :)) Sophiin rozpustilej taneček rozhodně musí patřit ke klenotum francouzský kinematografie. A k vytknutí tu mám snad jen lehce "telenovelí" podání dramatických scén. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro romantické komedie, ale tohle není ani vtipné, ani něžné. Je to zoufalá nuda střídaná křečovitými scénami. Hrdinové jsou nevěrohodní, jednají naprosto nelogicky a zkratkovitě. Snad by se to dalo brát jako letmý vhled do života menšín, protože krásná dívka, která by se opravdu zamilovala do tak úchylného, sobeckého a zbabělého chlapíka by musela mít jen půlku mozku. No jo, já vím, že člověk se zamiluje do ledaskoho, ale tenhle příběh postrádá filmovou logiku. /24. 5. 2010/ ()

Reklama

Karja 

všechny recenze uživatele

Romantických filmů nám filmaři servírují nesčetně, ovšem tento si divák zapamatuje tím, co se hned tak nevidí. Má perfektní zrcadlovou scénu. Dva byty od sebe odděluje zrcadlo, přičemž jeden zamilovaný človíček v jednom bytě sleduje nepokrytě toho druhého, svůj rádoby protějšek, souseda, který nic netuší. Tahle scéna tak nějak táhne celý film, který je zpočátku nic moc, ale na závěr se citlivým duším zcela určitě bude hodit i kapesník :-) 60 % ()

confisio 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že můj vztah k tomuto filmu je natolik niterní, že nemohu zaručit objektivitu svého hodnocení 😉. Pokud Vám ovšem život dopřeje takovou míru štěstí, že Vás obdaruje setkáním s Femme fatale (Ženy s Homme fatale 😊) a opojeni láskou protančíte v rytmu valčíku noc ve Vídni, budete film Fanfan zbožňovat stejnou měrou, jakou ho zbožňuji já. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ve Veselých velikonocích mne Sophie okouzlila, u Fanfan a jejího tance jsem zjistil, že jsem se do ní zcela zamiloval jako Alexandre... Úžasná romantická záležitost, místy dost dusná (krémování opalujících se Sophiiných zad atd..). Velmi okouzlující ! Skvostný byl Sophiin tanec po vylezení z vany ! Dávám tři lahvičky parfémů* * * ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama