Reklama

Reklama

Neodolatelný

  • Austrálie Irresistible (více)

Obsahy(1)

Sophie Hartley (Susan Sarandon) je přesvědčena, že ji někdo sleduje. Největší podezření má na manželovu (Sam Neill) spolupracovnici, krásnou Maru (Emily Blunt). Čím déle to trvá, tím více si myslí, že Mara chce její děti, jejího mažela a to nejvzácnější, její život. Ale Sophii nikdo nevěří. Jsou její stavy paranoické? Nebo je Sophie v síti, ze které není úniku. Sophie se musí sama rozhodnout. Jen ona může odhalit pravdu, ta je však strašnější než její nejhorší sen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Trocha napětí, trocha nelogického jednání hlavní hrdinky. Ale hlavně sonda do vztahu matky a dcery (pro muže těžko pochopitelného). A kdo tam byl Neodolatelný? Nevěřím, že Sam Neill. To spíš Emily Blunt (pak ale Neodolatelná). Závěr: Asi tam bylo někde hodně hluboko ukryto cosi Neodolatelné. 55%. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Největší hrůza je distributorské faux pas ohledně českého názvu - opravdu zhovadilost, kterou mohl vymyslet jen někdo s anglickým slovníkem na stole, ale bez zhlédnutí jediné scény tohoto filmu. Jinak překvapující a výborná záležitost, vše stojí na vynikajících hercích a je opravdu na co se dívat. Nikdy jsem nemusel Emily Blunt, v tomto filmu však při její přítomnosti na scéně neodtrhnete zrak. Finish televizně vyumělkovaný, ale jinak skvělý zážitek s nezvyklou atmosférou, snad díky australské domovině. ()

Reklama

adam9 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít než slovem Wow! Nízké hodnocení mi jaksi nejde k sobě s tou kvalitou, kterou vidím alespoň já lajk :P Emily Blunt je svůdná, překrásná, skvělá...Sam Neil alias pro mě vždy kardinál Wolsey si dozajista odehrál svoje, no Susan Sarandon, která mi nikdy nepřirostla k srdci, zde podala špičkový výkon stejně jako Emily. Připočtěme k tomu fakt, že se jedná o žánr perfektně šitý na míru mé oblíbenosti + zajímavý konec (alespoň pro mě) a nemohu jinak, než dát maximum. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, Susan Sarandon&Sam Neill jsou pro mne naprosto špičkové spojení mých nej herců, ale celkově příběh nějak pokulhává, bez napětí, s hloupým natahováním, až k nevýraznému, skoro až trapnému patosu. Pro mne velké zklamání... :-( s tak skvělým obsazením a rozhodně s dobrým nápadem na scénář. Škoda.... Nechápu proč zde někdo tak strašně moc vyzdvihoval Emily - co zde tak úžasného zahrála? - kromě již od začátku očekávaného klišé. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek se skvělým hereckým obsazením - Sarandon, Blunt, Neill; příjemným soundtrackem a celkem relativně "klišoidním" námětem jistého druhu paranoidnosti, který zde má však skvělé a (pro mě) nečekané vyvrcholení. Délkově přijatelné s "elegantním vsunutím sov", které nemusejí vždy znamenat moudrost a celkově to působí dobře - 60%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Susan Sarandon presvedčila Emily Blunt, aby sa zúčastnila na konkurze k filmu po tom, čo ju videla hrať v snímke Moje leto lásky (2004). (Fabrinka)

Reklama

Reklama