Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

Wally 

všechny recenze uživatele

Marně se snažím přijít na to, proč se tyto filmy točí....není to vtipný, není to originální a nebaví to...jediný, co mne napadá je, aby staré vykopávky typu M. Ryan a A. Banderase měli ještě v čem hrát. To neznamená, že tyto herce nemám rád...Desperado, Samotář v Seattlu apod ukázali, že tito herci hrát umí... Bohužel o ně už asi není zájem a tak pak hrají v takových slátaninách jako tento film je. M. Ryan je to spíše trapná než roztomilá a Banderas už taky není ten macho jak býval... ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Je smutné sledovat zkomírající kariéry Banderase a Ryan v průměrné romanticko zlodějské komedii, kterých jsme již viděli mraky a ani zde neuvidíme nic nového nebo překvapivého, až na 100 kilovou Ryan v úvodu, i když jsem nepochopil, proč tam vlastně ta scéna byla a ňoumovitého Hankse juniora, kterej byl dost unylej a nevýraznej. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Komedie u které jsem se ani jedenkrát nezasmál. Dokonce nevěřím, že by se vícekrát než jednou zasmáli i děti na základní škole, přestože na této úrovni zhruba byly obsažené vtípky. Nablblé postavy ztvárněné přehrávajícími herci mě nutily neustále koulet očima. Vedlejší postavy jsou do jedné imbecilové posedlí postavou Meg Ryan, které to už ani nesluší. Je to dokonce ještě větší blbost, než ukazuje hodnocení. A to už moc níže klesnout nelze. // 20% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je zařazení do žánru komedie správné. Mockrát jsem se sice nezasmála, ale jako film to úplně podprůměrné není. I přes příšernou průhlednost a jedno klišé za druhým, tomu nechybí nápad. Herecké obsazení funguje jako med na mravence. O to víc je pak divák zklamaný z průměrných výkonů. Obzvlášť Meg Ryan se mi ve své roli moc nelíbila. Silnější 3* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Film se mj. natáčel v R.W. Norton Art Gallery v Shreveportu (Louisiana, USA) a na University of National and World Economy v Sofii v Bulharsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama