foto

Gary Grubbs

  • nar. 14.11.1949 (69 let)
    Amory, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 God Bless the Broken Road
2017 Christmas in Mississippi (TV film)
Demons
Heart, Baby
Let There Be Light
2016 Boj za svobodu
The Sunday Horse
USS Indianapolis: Boj o přežití
2015 Convergence
Projekt minulost
2014 Napospas osudu
Sabotáž
2013 Nemocnice Parkland
Návaly pod košem
Second Sight (TV film)
The Door
Ďáblův uzel
2012 Bending the Rules
Bitevní loď
Hell and Mr. Fudge
Nespoutaný Django
Nikdo nepřežije
2011 Divoká karta (TV film)
Game Time: Tackling the Past (TV film)
Noční jízda
Soudcova žena (TV film)
Vyvolávač blesků
2010 Dirty Girl
Good Intentions
2009 V elektrizující mlze
Útěk na Aljašku
Špatnej polda
2008 Filmová hvězda
Gambler
Milenec je zločinec!
2006 Cesta za vítězstvím
Déjà Vu
Jiná než ti ostatní (TV film)
Na jeden večer (TV film)
Všichni královi muži
2004 Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
Ray
The Dead Will Tell (TV film)
2003 Porota
2002 Journey of Redemption
2001 Skoč na to! (TV film)
Super finta
2000 Python (TV film)
1999 Astronautova žena
1998 Akta X - Film
1997 Cesta srdce (TV film)
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Na rybách
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Tajemství mého muže (TV film)
1994 Půlnoční běh stále dokola (TV film)
1993 Ernest Green Story, The (TV film)
Miracle Child (TV film)
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Telling Secrets (TV film)
Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Ztracené dítě (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
JFK
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
1988 A Bůh stvořil ženu
1987 Bludičky (TV film)
Carly v akci (TV film)
Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
Nadine
Pokerová Alice (TV film)
1986 Convicted (TV film)
Řekni ano!
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Fatal Vision (TV film)
Hořící postel (TV film)
1983 For Love and Honor (TV film)
Silkwoodová
1982 Honky Tonk Man
1980 Gideonova polnice (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 Willa (TV film)
1977 Dobře utajený kód

TV seriály

2015 Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Rendezvous (E07)
In the Blind (E06)
Flashpoint (E05)
Murder in the First (TV seriál)
Oh, Mexico (S02E06)
Glee (TV seriál)
Transitioning (S06E07)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pants on Fire (S01E05)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Archeolog v zámotku (S08E11)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)
2010 Treme (TV seriál)
V přední linii (S01E02)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Case of the Franks (S04E13)
The Groundhog Day (S04E12)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Rozparcelování (S02E06)
O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Summer Bummer (S04E06)
The Sleeping Beauty (S04E05)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
2002 The Court (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Polk vítězí nad Trumanem (S02E05)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Will mlží (S01E06)
Halloween (S01E05)
další epizody (7)
JAG (TV seriál)
Služební postup (S03E16)
Pohotovost (TV seriál)
Nechte malé děti (S04E21)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witch Trash (S02E09)
1996 Boston Common (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Requiem za přítele (2. část) (S11E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Naše město (S02E24)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nebe a peklo (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Hull High (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Poppy u stromu (2. část) (S02E02)
Poppy u stromu (1. část) (S02E01)
1986 Matlock (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Half Nelson (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Koukni na mě (S11E01)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace