Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Michael Turner (Michael Paré) vyšetřuje záhadná úmrtí, ke kterým dochází v jednom z nejlépe střežených vězení. To, co na začátku vypadalo jen jako další sebevražda, se nakonec rozvinulo ve vyšetřování tajemné vraždy, v zuřivý souboj odhalit nevysvětlitelné. Začíná souboj s časem. Pomstychtivý duch, který obchází věznicí, si totiž hledá další oběť. (videofil)

(více)

Recenze (32)

cariada 

všechny recenze uživatele

Na začátku se bachař doma odpráskne a přitom nemá dva prsty na ruce. Tentokrát jsme ve věznici, kde vězni páchají sebevraždy, ale jsou to opravdu sebevraždy..... Vyšetřovatel s krásnou doktorkou se tomu snaží přijít na kloub. postupně se to celé vymyká kontrole a vše má spojitost z minulostí a bývalým ředitelem a jakou si vraždou malý holky. To vše se děje při ohni či u kotle. Scény jsou docela dobré, ale zpracování a děj se už slabší. Konec je taky docela odfláklý. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je těžké nedat odpad tak špatnému filmu, ale minimálně jedna světlá chvíle tu je a objeví se hned na začátku. Je to manželka prvního mrtvého celého filmu jen ve spodním prádle a v podvazkách. Zbytek je pouze obrovská nuda, která si bere to nejhorší z nejjednodušších klišé okolo smrtí ve věznici. Herci zapomněli své schopni doma, nebo je nikdy neměli a divák se nemá na co dívat. Zamrzí také Tom Sizemore, který už asi neví, ve kterém filmu by měl hrát. Danny Trejo je tu spíše jako ikona než jako herec a celé to není hororové ani mrazivé, ale zpotíte se nudou... ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Maximálna bezpečnosť väzenia môže byť vašou konečnou zástavou. Nie moc významný B-čkový horor v hlavnej úlohe Michael Paré. Na filme nezaujme skoro nič, čo by stálo za zmienku okrem gore. Neuvidíme žiadnu nahotu, mučenie a tak amaterizmus zo strany režiséra ostáva nevyužitý. Moje hodnotenie sa zo 100 percent, zmenilo po druhom pozretí len na 40 percent... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečnými událostmi. Zajímavé úvodní titulky a celkem zvláštní hudební doprovod, to mě celkem nalákalo. Škoda, že ta dobrá hudba nezůstala po celý snímek, který se pomalu kazil svým obsahem. Zas tak špatné to však není. CITÁT - Věznice Blackgate začne používat elektrické křeslo, prý je víc humánní............ Dany Trejo jako vězeň Fury byl pro mne velkým lákadlem, ale opět nedostal moc prostoru. Stejně i tak opět ukázal své tělní tetování. A ano zase hraje záporáka:) Tentokrát je jeden z odsouzených, kteří přebývají ve věznici Blackgate. Průměrný duchařský thriller, kterých je natočena spousta. Chtělo to lepší zpracování a mohlo to být za čtyři. CITÁT - Simon říká: Ne!!!.......... V závěrečných titulcích je ještě malý úsměvný dodatek. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Neoriginální béčkový horor, který je hodně špatně zahraný. Příběh je špatný a děj také nic moc. Chvilkama je film opravdu na usnutí. I když pár slušných momentů ve filmu bylo, ale opravdu jen pár. Přesně tak si ale hororory nepředstavuji. Aspoň, kdyby atmosféra či prostředí byli dobré, ale ani tím film nevynikal (bohužel). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně ve státní věznici v Naschville v Tennesse. (Terva)
  • Původní scénář napsal Anghus Houvouras, ale režisér William Butler měl pocit, že se moc podobá filmu Vězení (1988), a tak si přizval scenáristu Aarona Strongoniho, který šest měsíců scénář přepisoval. (Terva)

Reklama

Reklama