Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Derek 

všechny recenze uživatele

urban justice som zhliadol vramci svojho vikendoveho seagalovske dvojprogramu spolu s pistol whipped a treba povedat ze urban justice vychadza z tohto minisuboja vitazne... po neskutocnych srackach sa seagal konecne odrazil od totalnej hladiny filmoveho bahna kam behom par rokov spadol a s u.j. si trocha udobril svojich fanuskov ktory sa od neho zacali odvracat (i ked sa najdu taky ktory vynasaju hovadiny typu cudzinec ci patriot do nebies)... nie ze by islo a bombu ako zo zaciatku 90 rokoch ked seagal nevazil cez 120 kilogramov. za prve nepouziva pri bojoch nejakeho doubla, za druhe pribeh nie je az tak totalne tupy (i ked je beckovy ako hrom), je tu celkom slusne mnozstvo subojov a su prijemne seagalovsky brutalne (lamanie ruk, vazov, skrtenie, sem tam aj nejaky suboj s nozom a dost sa tu aj striela) a hlavne seagal ma opat ako take charisma, takze mu verite ze je to bad ass a neradno si snim zahravat. film by to mohol byt este lepsi keby mal nejakeho riadneho rezisera cim fauntleroy rozhodne nie je, dalsia vec co ma rozculovala bola nahanacka autami ktora bola nakrutena otrasne (a bola miestami az trapna) vazne neviem preco to odtial nevystrihli, suboje su ako som uz spomenul dost dobre ale nahovno zostrihane takze obcas su miestami neprehladne ale to sa nastastie nestva tak casto, no a vsetci gangstas su svojimi dialogami az otravny (co je asi zamer lebo takto sa tesite ked im seagal nakope zadok)... suma sumarum na najlepsie seagalovky sa to nechyta ale po predchadzajucich odpadoch je to konecne film za ktory sa seagal nemusi hanbit. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"V tom obleku vyzeráš ako tampón!" Silno rutinný akčák kde zabijú policajta ktorého papá je samotný Steven "slanina v koženom kabáte" Seagal. Čo bude ďalej nie je treba veštiť z krištáľového lustra, Steven napochoduje do pochybnej štvrti plnej gangsta negrov a svojim typicky noblesným štýlom ťahá informácie z pouličnej chamrade. Akcia neprináša nič zvláštne, navyše je väčšinou točená potme, ale viaceré ťahy ťahy sú fajn deštruktívne. Akurát som si všimol že náš hrdina podozrivo často útočí na rozkrok čím sa nebezpečne približuje paródií samého seba. Najviac ma sklamali prestrelky, pretože väčšina zásahov s poctivo a pekne striekajúcou krvou je úplne nezmyselne zoslonená tými hnusnými trhanými spomaľovačkami, vďaka ktorým to vyzerá strašne hnusne a lacno. Plusom filmu môže byť jeden karambol, dve explodujúce autá a gangsta boss Eddie Griffin ktorý uhral takmer až sympatického zmrda. Inak neviem čoho sa chytiť, všetko sme to už iksypsylonzetkrát videli, Seagal je furt len znudený superman čo všetkých vybúcha a spracovanie nie je nič moc. A Danny Trejo v úlohe gangstra Džentlmena len povie "ja som to nebol" a má fajront. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Seagalův průměr, který víc pobaví hláškami než samotnou akcí. Steven nakopává zadek klukům z East Side gangu, tu a tam srovná i nějakého toho drzého kolemjdoucího a pokud ho náhodou někdo počastuje ostřejšími výrazy, nebojí se oplácet stejnou mincí. Škoda, že pan režisér není bůhvíjaký umělec a svou neohrabanou režií tak trochu "kazí" celkový dojem. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečně laciné béčko,kde sice Steven vypadá,že za 5 minut praskne,ale dalo se na to dívat,ze všech 24 filmů,který natočil od roku 1998,je tenhle asi 5 sledovatelný,mezi tunami odpadních sraček,ze kterých má fanda jeho pecek ze začátku kariéry težká traumata,deprese a akutní dávicí efekt.Příběh se netopí v absurditě,má slušný střih a Steven těch par ran rozdá...40%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi do jakého se Seagal tentokrát dostal podsvětí černý gangsteři, skorumpovaná policie, mexičani..všechny postřílí a zláme kosti s nikým se nesere, protože koná pomstu tentokrát to schytal jeho syn. ,,jste stejně špatný jako on" ,,jsem mnohem horší!" Libil se mi zde hodně Eddie Griffin v roli bosse East side gangu, který neustále hláškoval ,,supermane tady ti posílám kryptonium" ,,santu mi nikdy nic nedal, proto prodávám fet" ,,už týden jsem nikoho nezabil" a taky ty nárážky na Scarface. Mě se tenhle film libil fakt hodně. Jen ten konec mohl byt trochu lepší. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)
  • Po záchrane chlapca pred skínmi sú vidieť na prednej kapote Seagalovho (Simon Ballister) Chrysleru stopy po guľkách, avšak v ďalších záberoch až do konca filmu je palubovka nepoškodená. (johnsnow)

Reklama

Reklama