foto

Charlie Anson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hard Way: Akční muzikál
Korporace
2016 Pýcha, předsudek a zombie
Reg (TV film)
2015 Between Two Worlds
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
2011 I love Perigord (TV film)
Power of Three, The
2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2007 Lekce umírání

TV seriály

2020 Get Even (TV seriál)
2019 London Kills (TV seriál)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
2013 By Any Means (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Notre-Dame (E01)
2012 The Girl's Guide to Depravity (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
2011 Borgiové (TV seriál)
Otrávený kalich (S01E01)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky