foto

Charlie Anson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Korporace
2016 Pýcha, předsudek a zombie
Reg (TV film)
2015 Between Two Worlds
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
2011 I love Perigord (TV film)
Power of Three, The
2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2007 Lekce umírání

TV seriály

2015 X Company (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Episode #5.7 (S05E07)
2013 By Any Means (TV seriál)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Girl's Guide to Depravity, The (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #3.1 (S03E01)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
2011 Borgiové (TV seriál)
Otrávený kalich (S01E01)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace