Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem šla ráno do práce, jsem přemýšlela, kolik tomu nasázím, protože už jsem to včera večer nestihla... Pak jsem se zamýšlela nad tím, co mě dnes čeká a když jsem se z těch libých myšlenek pokaždé nechala vytrhnout nějakou písničkou z příběhu, měla jsem náhle jasno, VenDulin objevila svoje guilty pleasure... chichi, dokonalé, aneb jak by řekli Terkel s Jasonem, hustý! Se stylem animace nemám problém, s předvídavostí taky ne, jen bych fakt nechtěla být mladší ségrou tohoto nevyváženého týpka, jau! Co mě úžasně potěšilo, byl český dabing s Markem Ebenem v čele, chtěla bych se zúčastnit nahrávání ve studiu třeba byť jen jako malá muška na zdi... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák s řadou parádních hlášek a drsných songů okořeněný krvavými scénami. Ústřední postavou je mlaďas Terkel, který doslova přitahuje problémy. Kratším dějem, což snímku jedině prospívá, provází diváka dobře zakomponovaný vypravěč. Veškeré postavy jsou správně ulítlé a působí opravdu vtipně, hlavně Terkelův nekompromisní strýc Stewart, šikanéři Saky a Nigel či tlustá Doris. Animace vypadá dobře, děj slušne odsýpá za doprovodu drsných fórků a sem tam nějakého vulgarismu, který parádně dokresluje celkové pojetí filmíku. Terkel in Trouble vzniknul, aby diváka pobavil, což u mě splnil na sto procent, takže neváhám udělit plný počet. ()

Reklama

packa 

všechny recenze uživatele

Marek Eben nemá chybu! Jsem v šoku, že tu práci vzal (vzhledem k obsahu snímku), ale odvedl ji dobře. Jinak je film spíš průměrnej, scénárista se pokusil vytvořit něco na způsob South Parku, nicméně se spíše rozpačitým výsledkem. Animace je sice hrozná, vzhledem k zaměření snímku však nikterak neruší (a neměli bychom dánské tvůrce kritizovat, kdo ví, co přinese ryze český Kozí příběh) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad, já se bavil od začátku až do konce. Tolik barevných nápadů. Pro jednou tahle animace nevadí, protože dodává na důraz humoru v téhle komedii. Oceňuji hlavně to, že jsem se u mnoha scén skvěle pobavil. A je to jedna z komedií na které je možné koukat často a ne že po jednom shlédnutí pobaví, ale pak se na to nedá dívat. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Komentář bude vyjímečně projednou hojně využívat sprostých slov. Není proto určen pro děti ani citlivější povahy.. Terkel MÁ problém. Hlavně s tim že je to kretén. Vylízaný pako, co jenom žaluje. Všechno moc prožívá. Kdyby šel dát radši do huby fotrovi. Neuvědomuje si základní věci jakože když si nedá svejch osm, chytí Antrax a začne se zmenšovat až z něj zbyde jenom krabička od sirek ani že mokré dřevo přenáší Sars. Vždyť on je schopnej díky alergii na zkažené mléko dostat i cirhózu.. achjo. Postavit se někomu? Pche! To on radši pošle do prdele tu tlustou krávu ze třídy. Ona vyskočí z okna. Noa?! Je to zvrhlej vrah pavoučků. Nit bych na něm nenechal suchou.. Umělecké využití sprostých slov hladilo duši. Hluboké poselství krásně degradováno masakrálním způsobem. Di se vopíchat. Si šerednej jak prdel a tvoje matka za bůra mrdá. Tenhle film je uvěřitelná bomba ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • V originálním znění herec Anders Matthesen nenamluvil jenom hlavní postavu Terkela, ale také dalších 11 osob. (HappySmile)
  • Terkelův otec Leon na všechno odpovídá slovem "ne" - k tomu navíc pokaždé čte to samé vydání novin. (HappySmile)
  • Herečka v hororu, na který se koukají Terkel s Jasonem v 17. minutě filmu, je ta samá, kterou lze vidět na zadní straně novin, které čte Terkelův otec v 15. minutě. (kukkik)

Reklama

Reklama