Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a milovnice diamantů (E34)

(epizoda)
  • Francie Maigret et la croqueuse de diamants (více)

Mary Lempsonová, zlodějka šperků, je nalezena mrtvá u plavebního kanálu v Belgii. Co přivedlo tuto půvabnou mladou ženu do míst, jakým je tento kanál, kde nákladní čluny jen proplouvají a nanejvýš se jejich posádka zastaví v hospodě. A přesto má Maigret, kterého při vyšetřování doprovází jeho synovec inspektor Paul Lachenal, hned několik podezřelých: penzionovaného plukovníka, který kdysi sloužil v koloniích a nyní se plaví na své jachtě, bývalého boxera a záhadného muže bez minulosti… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

mosem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejslabších dílů. Vraha nikdo nehlídá takže uprchne a klidně si zemře ve stáji, spolupachatele krádeže Maigret klidně nechá jít, aby jej někdo zavraždil, ti kteří mají zakázáno odjíždět si klidně odjedou jen proto že jsou sir a nikomu to nevadí, prohlídky bez povolení.......Snad nejzajímavější je pohled na francouzský "baťák", tedy Canal du Midi. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ponurý plavební kanál, ponuré stáje, ponuré lodi, zapšklí svědci, zbrklý synovec a jedna vražda za druhou. Tohle všechno na náladě nepřidá. A Maigretovi obzvláště. Takže se dokonce ani nedopouští svých oblíbených bonmotů. ()

Reklama

Reklama