Reklama

Reklama

Únos

  • USA Lifted
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2006, 5 min

Když se přehnaně sebejistý mladý mimozemšťan nachomýtne k řízení vesmírné lodi, musí se pod přísným dohledem kritického mentora pokusit unést podřimujícího farmáře. Únosy lidí však vyžadují preciznost a zručnost. Po několika chybných úkonech je nadmíru jasné, proč každoročně nezmizí mnohem více lidí. (HBO Europe)

Recenze (248)

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátký animovaný film od Bixaru :-). Takhle probíhají určitě i jízdy v autoškole u některých jedinců. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Geniálny nápad, ale v podstate sa v celkom filmečku stále opakuje. Záver je absolútne predvídateľný. Stále je to ale výborná zábava. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

A zase ten Pixar! Musím si pro sebe udělat nějakou statistiku, kolikrát byl film od tohoto studia zastoupen v bojích o Oscara, a kolikrát nakonec vyhrál. Ročník za ročníkem se tu pixarovky střídají jako ponožky a já mám pocit, že neustále koukám na to stejné. Tento kraťas mě vůbec nepřesvědčil. Nebylo to vtipné, nebylo to zajímavé. Jediné, co můžu ve snímku pochválit, je typicky skvělá pixarovská animace. Rozumím tomu, že se spoustě lidem příběh o ufonovi ve výcviku unášení lidí bude líbit, mně však nezaujal, spíše naopak — říkal jsem si, proč se do finální pětky nevybere něco nápaditějšího. Klidně bez nálepky Pixar. [Oscary 2006] ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vynikající animovaný kraťas od mistrů Pixarů. Scénář není tak silný, jako v jiných dílcích, ale animace a výtvarná stylizace je opět na obrovské úrovni. No a i přes lehčí pokles v příběhu je to stejně pořád skvělá legrace a příjemná podívaná. ()

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Milovaný pixar! :) Krásné annimace, výborný a originální nápad, jako vždy :) Ale příběh byl chvílemi trošku nudný.. a to u krátkometrážáku zrovna není nejlepší... čekáte nabitých 5 minut! Takže u mě 75%... :) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Podle mého, je toto naprosto perfektní Pixar Short. Dělá si to legraci ze sci-fi filmů, a má to švih a vtipný nápad. A navíc mi -nic ve zlém- ti dva mimozemšťané neskutečně připomínají mé rodiče. ()

Scharra 

všechny recenze uživatele

V tomhle kraťasu nakouknem na zkoušku v únoso-škole. Srovnáním trochu slabší jako jiné kousky od pixaru, ale i zde se jedná o zábavný skvost ()

Reklama

Reklama