Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

kitano 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine je béčkový babrák, ktorý zrejme ani sám nevie, ako sa mu podarilo natočiť tak dobrý film ako bol Undisputed 2. Kto čaká kvalitné súboje Van Damme vs Scott Adkins, prestrašne zakopne. Zadrháva všetko čo može a sympatický Van Damme so svojím zajacom je to jediné plus, čo tento film ponúka. (4/10) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude přijíždí s králíkem (ne, to není metafora) do města a jako správně mlčenlivý hrdina to tam začne rozkopávat. Celkem klišé, ale hlavně škoda, že je to tak levné, se špatnými dialogy a se záporákem bez elementárního charizma, protože jinak se na to dá celkem i koukat. Van Dammovy kopačky mají údernost (dobře sestřihané a ozvučené), nějaký ten nápad se také urodí (autobus se skrytými závěsnými kulomety), takže v tom relativním průměru a v konkurenci jiných video filmů se film má možnost neztratit. Samozřejmě bez záruky :-) 45% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude u sebe nosí králíka, v sobě pak tragickou ztrátu a do sebe by rád dostal svůj cheeseburger. Jo, a občas někoho zastřelí nebo seřeže. A když na to přijde, uhání za autobusem, který je sakra podobný tuzemské Karose. Celkově působí docela svěže a být v polovině 90. let, zřejmě by se za tenhle kousek vyjímal na titulce Cinemy. Ovšem roku 2008 byl jen výplní videopůjčoven. Neříkám, že chytl druhý dech, ale určitě to není úplná hloupost á la Seagal. Děj je podprůměrný, scénář psaný v poklusu na koleni. Tvůrci vlastně ani neví, co chtějí vyprávět, sází za sebou náhodně scény, tam pohřeb policajtů, tam dva pouliční kriminálníci, tam opilá šéfová v baru. Celé je to zabalené jako boj proti drogovému kartelu, nicméně když je jeho součástí slušný rváč Scott Adkins, můžeme dát nějaký ten bodík navíc. Ve výsledku se Jean-Claude zase jednou mstí, tuhle disciplínu už má dokonale zmáknutou z předešlých filmových zastavení, navrch se hýbat pořád umí, takže po téhle stránce je to kupodivu dobré. Jako béčková kulisa při lecjaké činnosti fajn. Hodnocení lehce přepálené, vím. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Děj je opravdu ukrutný a v některých pasážích i celekem nelogický a v jiných zase klišovitý. Jean-Claude je už starší unavený pán, což prozrazují pytle na mrtvoly pod jeho očima, ale furt je ještě mrštný a pohyblivý, když se k tomu přidá rychlí střih a zrychlovačky/zpomalovačky, tak je to i zajímavé. Isaac si přitáhl opět akčního bíjce číslo jedna Scotta Adkinse, který zase řádí jak ve vzduchu, tak na zemi, i když nedostal tolik prostoru jako v Undisputed II (je to ale pochopitelné jde tu hlavně o JéCéVéDé-čko). ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tupej film prokládanej vtipnejma hláškama a mega drsnejma pohledama ala Walker Texas Masér. Nezranitelný kulky s rychlostí menší než úhybný manévr potencionálního cíle. No a zápletka typu: čau jsem tajemný týpek co všechny zmlátí, dostává korunu když hlavní hrdina ve stavu "silně na odpis" a z levé kapsy koukající žádost o invalidní důchod nakope prdel zlýmu klukovi v té nejlepší formě. Dále klasické zápletky typu: teď tě tu bude 20 týpků mučit, ale zabít tě necháme ty 2 nejvetší paka co tu máme a ty jim pak utečeš ! Film se klidně mohl jmenovat " Čekání na bitku Jean vs. Scott. A za co ty hvězdy ? za celkem koukatelnej celek a hlavně perfektní bojový scény kterejch mohlo být mnohem víc. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)

Reklama

Reklama