Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Zahrada je nezapomenutelný loutkový film o zahradě, partě kluků a zlém kocourovi, od tvůrců úspěšných animovaných příběhů o dvou medvědech, kteří se potkali u Kolína nazvaném Pojďte pane, budeme si hrát. Svou zvláštní imaginativností a tajemností připomíná v jistém smyslu dětský horror. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Matematicka k tomuto seriálu (2)

Zahrada (1974) 

Úžasný klukovský seriál. Tajemná zahrada s tajemnými zvířaty a do toho úplně obyčejní kluci s neobyčejnou fantazií. Velice zajímavé zpracování, ve kterém se prolínají různé způsoby animace. Nejvíc mi utkvělo vyprávění o lovu netopýra, létání na slonech a výuka čtení pozpátku. Všichni potřebujeme občas pořádnou dávku fantazie... Zajímavé komentáře: kinej, rikitiki, Adam Bernau. ()

Jak ulovit tygra (1976) (E03) 

Za horkého letního dne není pro partu kluků nic lepšího, než si jít hrát do zahrady... Ale, co když je tam kocour? Stačí ho přece ulovit! A jak se loví kocour? Stejně jako tygr. A jak se loví tygr? Podobně jako netopýr. Vyprávění jednoho z kluků o tom, jak jeho tatínek lovil netopýra, je úžasně povedené, stejně jako střídání různých druhů animace. K tomu spousta dalších zajímavých fantazijních situací. "Přemůžem kocoura poctivou honbou!" Krásné klukovské dobrodružství, které si mohou užít všichni bez ohledu na věk či pohlaví :-) Zajímavé komentáře: Pohrobek, zputnik, kleopatra. ()

Reklama

Reklama