Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrá komédia o živote jedného povaľača. Našlo sa tu pár bláznivých situácií, ktoré ma pobavili, avšak je tu vidieť, že hlavne ku koncu už filmu trochu dochádza dych a začína byť nudný. Rozhodne sa filmu ale nedá uprieť akási zvláštne tragikomická atmosféra, ktorá ma aspoň na pár okamihov dokázala pohltiť. Zaujímavý je Seann William Scott. Jeho herecký výkon je veľmi presvedčivý. Tento film ma veľmi prekvapil, je to trochu "béčko", ale vidieť Seanna v takejto úlohe ma dostalo. Ale atmosféra, ktorú ten film má je výborná. Všetky situácie sú zaujímavo vykonštruované. A tiež to nie je taká komerčná "Amerika", aspoň nie toľko ako u iných. Rozhodne to nieje nič prevratné a tak sa ani neviem rozhodnúť, či snímku odporučiť, alebo ju pochovať v kope priemernosti. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý film, který nezachrání ani slušně, i když nikterak výjimečně, hrající S. W. Scott. Docela banální zápletka o ovlivnění života mladého muže mladou slečnou, která má také svoje problémy... ale aspoň se na ně nevymlouvá. Docela mě štvou filmy, které se snaží vyvolat divákovy emoce kvůli hlavní postavě retardovaného člověka, který je okolí na obtíž, a protože on za svoji retardaci nemůže, je třeba ji litovat. Navíc když někdo takový skutečně žije, je příběh o to uvěřitelnější, že... vlezdoprdelkovatost... Celý příběh ale končí trochu jinak než ve filmu Václav (http://www.csfd.cz/film/230528-vaclav), a to je dobře, protože jeho jsem chtěl skoro vraždit, zatímco Jeffovi jsem na konci fandil. Filmařsky je ale Můj život idiota více než průměrný - komedie to moc nebyla a drama taky ne. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, zda se v tom filmu stane něco normálního. Zdá se, že scénárista a lidé kolem museli toto "dílo" tvořit pod permanentním vlivem něčeho omamného. Bohužel já, jako divák jsem pod vlivem ničeho omamného nebyl, tak asi proto jsem tento film ani trochu nepochopil. Naopak mi připadal hloupý, nevtipný a hlavně strašně ukecaný! V průběhu filmu se ve mně praly dva názory - první říkal, dej tomu šanci, třeba se to probere, druhý vypni tu blbost. První zvítězil, ale druhý měl pravdu. ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborný snímek ( William Scott zde potvrzuje, že je skutečně dobrý herec). Jedná se o depresivní komedii života (ano depresivní komedii) zkrátka to, co si na některé z nás život přichystal a s čím se musíme vyrovnávat, protože zdaleka ne všichni jsou dokonalí. Já si tenhle film zkrátka zamiloval ! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší herec v tomto filmu: Seann William Scott. Kdyby to bylo více komediální, mohlo to být dle mého názoru daleko lepší. Ale takhle se to jeví,nicneříkající. Seanna Williama mám rád a určitě mohl podat lepší výkon, než podal. Bohužel to asi bylo tím scénářem. "Jsem něco mezi Rain Manem a zhulenym Forrestem Gumpem, že jo ?" ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama