Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parááádníí kousek!!! Celá hodina je takové velmi povedené drama-thriller, kde sledujeme celkový úpadek Alyce. Úpadek morální, osobnostní, úpadek do drog, deviací apod. Proč to všechno? To všechno kvůli tragické smrti jediné kamarádky, kterou Alyce měla. Nedokáže se s ní vyrovnat, což je díky okolnostem úmrtí zcela pochopitelné, a tak jí začne slušně hrabat. Zejména se pak zvyšuje její agrese a absolutní emocionální chlad (všimněte si věty, kterou říká týpek v klubu na začátku filmu ...). Alyci se všechno sere, je to jak ze života, prostě všechno jde do hajzlu a pěkně rychle... Není divu, že ve finále vše skončí jako krvavá úchylná jatka... Film tak nějak ze života, tohle se děje běžně, to se mi na něm líbilo. Závěrečný exploitační masakr mi hrozně připomínal japonskou a hongkongskou (cat III) tvorbu. Na USA tvorbu to svým ztvárněním vůbec nesedělo. A to je asi jediná chyba filmu a důvod, proč mu nedám plný počet. Protože ten přechod je fakt dost nevyvážený oproti té první hodině ... na závěr si připravte prostě silné podvázané žaludky ... 4,5*, pecka!!! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když už nic jinýho, tak zajímavost a nevšednost se tomuto dílu upřít nedá. Začátek nabídl celkem slušný rozjezd, ale postupem času mě ten příběh přestával bavit, až ho zachránila poslední čtvrthodinka. K té musím říct, že jsem zaprvé něco podobnýho vůbec nečekal a zadruhé to bylo něco, co se vidí jen málokdy. Sice to dostávalo trochu humorný nádech, ale palec nahoru pro autory, že se do něčeho takovýho pustili. Film je dost rozporuplný, rozhodně nesedne každýmu, ale hororové fandy to určitě zaujme, když už ne celý film, tak ten závěr určitě. A i když to je místy i mírná duchařina, tak si na tom smlsne spíše milovník krve než duchů... 60% ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Scenár nespotreboval veľké množstvo papiera, rovnako ani číslo na účte s menovkou rozpočet nebolo veľké. Napriek tomu je Alyce pozoruhodný film. Hlavná predstaviteľka si nezíska príliš veľké sympatie, čo však nevadí. Pretože ide len o sledovanie jej psychiky a prerodu osobnosti, respektíve to úplné rupnutie v palici! Navyše tie stavy po užití drog boli úžasne spracované (kamerou a strihom mi to na okamih pripomenulo Requiem za sen). Alyce nie je horor, je to len delikátna chuťovka (doslova!) osmahnutá čiernohumornou úchylnosťou. Nemá ani žiadnu výpovednú hodnotu, len proste baví svojou zvrátenosťou. Odporúčam zhliadnuť aj ženám v domácnosti, kuchynské náčinie má skutočne obrovské portfólio využitia. Už dávno som nedal tak spokojné tri hviezdy. A záverečné "WHAT?" rocks!!! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama