Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Zik2 

všechny recenze uživatele

Nechápu, k čemu ten pořad je. Myslím, že si to nikdo soudný netroufne nazvat ani silně populárně vědeckým pořadem. Věda tam není naprosto žádná, ani náznak. Má to asi být vtipné. Jenže nevím, co je vtipné na tom prostě pustit myčku nádobí z třiceti metrů a pak zjistit, že je rozbitá. Ani žádný pokus to nějak vtipně okomentovat. Prostě je to pro ty, které baví ničit všechno možné. Tak dobře, pokud si na tom psychopati vybíjí svoje destruktivní sklony, pak to k možná k něčemu je. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Gah, originální název dává více najevo, co se bude dít na obrazovce. Má to s Top Gearem více společného než jen Hammonda. Zatáhne, pobaví a vše nenuceně. A je jedno, jaký máte k tématu vztah. Jako jo, pár manipulací tu bylo. Nebo něco český voiceover zvoral (chodit po custardu je prý chodit po hořčici, tststs). Ale převážně má pořad i svou informativní hodnotu, podobně jako u TG. Najdou se “úchylné části”, ale proti klonům věciček ze země zapadajícího slunce jako Fear Factor je to jak katolický kněží. IIRC hlavně kde “potrápili” ty experimentující vědce. Mnoho jiných pokusů končilo výbuchy a slušnými. Ovšem nejlepší části jsou ty jako ze SSSR s tekutým dusíkem a kyslíkem, i český překlad adoptoval ten ruský přízvuk. :D ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Angličania sú mocný národ, ktorý dal svetu nádhernú kolektívnu hru zvanú futbal a zmutoval k dokonalosti rebelský hudobný štýl punk. Ale inak je to badna suchárov, ktorých humor raz nedokážem oceniť. No a keď sa partia mladých Britov dá dohromady a skúša všetky možné aj nemožné pokusy, ktoré doprevádzajú svojimi, pre niekoho možno vtipnými, komentármi, tak to ja radšej prepínam na iný program. Nemám rád týchto blbečkov, čo sa tvária ako "Chytráci". * ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Kromě těch zamýšlených, ze scénáře vyplývajících, otázek se nabízejí i některé další: je to cool, dělat pokusy a vůbec nezastírat, že to nemyslíte vážně? Dělat fekální fórky prokládané záměrně průhledně umístěnými prsaticemi? Atd. Jak se to vezme. Vlastně je to docela prča, když se díváte na jednu nebo dvě epizody. Pokud ale vaše ratolest trvá na nahrávání všech dílů a vy se na ně musíte takřka povinně dívat s ní, začíná to být trochu v pytli. Ten záměrně pitomý scénář je vlastně celkem rafinovaný: dospělý si myslí, že je to nadsázka, odrostlejší potomek si naivně myslí, že je to nadsázka, kterou prokoukl a nechá se tedy s pocitem zadostiučinění unášet, menší potomek si té nadsázky ani nevšimne a tudíž mu to přijde cool. Tak nevím, mám moralizovat? Brainiac je každopádně místy (řídce) srandovní srágora. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama