Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Brainiac: Šílená věda - název přesně odpovídá tomu, co se v seriálu odehraje - šílené pokusy, ale naprostá většina těch, bez kterých se člověk obejde. Tak např. jsem se dozvěděl, že se dá chodit po vodě, když smícháte obrovské množství cementu a hořčice a nalejete tuto směs do bazénu. Nebo na uvolnění šroubů můžou vědátoři použít TNT, ale musejí počítat s tím, že celá věc, jejíž součástí jsou ty šrouby, může vybuchnout a také vybuchne. ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Zvyšuji hodnocení na maximum a ke svému zděšení zjišťuji, že jsem asi chlap.. Komu jinému by se také mohl líbit pořad, kde zjišťují prakticky jen: po čem smrdí nejvíce dech, po čem exkrementy plavou, po čem se nejvíce bzdí, co nejvíce a nejlépe vybuchuje a v neposlední řadě (to beru jako experiment jen já:) kolik mm čtverečních oblečení na sobě musí mít krásná vnadná dívka, aby se ještě dala prohlásit za oblečenou..:D ()

Reklama

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

První díly byly skvělé, vypadalo to na našlápnutý seriál, bohužel brzy došly autorům opravdu zajímavé nápady a jen opakovali ty staré znovu a znovu, ještě ke všemu na ně 4x během pořadu upozorní, zopakují a nezodpoví, tedy se polovinu doby koukáte na co všechno se ještě koukat budete. Zajímavé pokusy: Bazének s pudinkem, některé pokusy s mikrovlnkou, sem tam vysvětlená nějaká záhada (třeba dá se opít jinak než pitím?), tekutý dusík Hrozné "pokusy": "Spláchne se to, nebo ne?" - kdy vcelku hezká slečna vhodí věc do záchodové mísy a spláchne - roztahnuté na několik dílů, vždycky tak 3-4 věci za díl, vždy s patřičným úvodem "doktorky" "Potopí se, nebo bude plavat" - to samé, dokonce se samou holkou, kdy vzala ovoce a vhodila je do bazénu a celý díl můžete čekat, jestli se potopilo, nebo ne, což by se taky dalo vyřešit během 5 minut v jednom díle Vybuchující mikrovlnka - Kdy podle "receptu" se dalo do mikrovlnky něco, co se hezky blýská a spousta trhaviny a ono to kupodivu vybouchnulo. No kdo by to byl řekl. Vybuchující karavany, farma - nacpěte karavan výbušninou a přidělejte ji k čemukoliv, třeba ke kulečníku nebo šipkám, nebo prostě jen nacpěte nějaké auto na farmě, a navlečte holky do plavek aby hodnotily explozi. Na poprvé dobré, 15x NUDA! Nemluvě o tom, že když už dělali něco zajímavého, snažili se to udělat tak zajímavé, že závěry normální člověk nemůže uznat za věrohodné. Američtí MythBusters jsou asi tak 10x lepší, zábavnější, originálnější. ()

Lukinsons- 

všechny recenze uživatele

Ach jo, když tolik prahnete po znalostech, tak jděte "dělat vědu" :D V tomhle pořadu jde především o zábavu a ta je vydařená. Někdy trapná, ale většinou jsou vtipy povedené. Navíc testují věci, se kterýma se spíš setká normální člověk. Plnej počet nedávám jen, protože to je slabší než Bořiči mýtů a ten humor je sem tam trapnej. ()

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama