Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

BLADER 

všechny recenze uživatele

Je to už veľmi dávno, čo som jedného dňa videl v telke slovenskú reláciu Clever, ktorú uvádzal Ďuro Mokrý. Páčilo sa mi to. A potom som natrafil na toto, čo je snáď ešte lepšie a zábavnejšie. Pokusy, ktoré sa zväčša nezaobídu bez nejakého toho fóru a veľké množstvá výbuchov, to je ono, to sa mi teda páči. Zaujímavá relácia, škoda, že ju nevidím častejšie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Angličania sú mocný národ, ktorý dal svetu nádhernú kolektívnu hru zvanú futbal a zmutoval k dokonalosti rebelský hudobný štýl punk. Ale inak je to badna suchárov, ktorých humor raz nedokážem oceniť. No a keď sa partia mladých Britov dá dohromady a skúša všetky možné aj nemožné pokusy, ktoré doprevádzajú svojimi, pre niekoho možno vtipnými, komentármi, tak to ja radšej prepínam na iný program. Nemám rád týchto blbečkov, čo sa tvária ako "Chytráci". * ()

Lukinsons- 

všechny recenze uživatele

Ach jo, když tolik prahnete po znalostech, tak jděte "dělat vědu" :D V tomhle pořadu jde především o zábavu a ta je vydařená. Někdy trapná, ale většinou jsou vtipy povedené. Navíc testují věci, se kterýma se spíš setká normální člověk. Plnej počet nedávám jen, protože to je slabší než Bořiči mýtů a ten humor je sem tam trapnej. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama