Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Klay 

všechny recenze uživatele

Ta hromada skvělých soubojů nemůže úplně zastřít dějovou pustotu za kterou se skrývá nejjednodušší myslitelná revenge šablonka a pocit, že by se to dalo celé odvyprávět v průběhu 20 minut. Dobře že jde o minisérii, dívat se na to v kuse, tak je to určitě za 3*. Takhle vás aspoň s každým započatým dílem znovu okouzlí stylová animace a bitky krvavější, než ty z Kill Billa. 70% EDIT: S odstupem zaokrouhluju hodnocení dolů. Afro samurai až příliš stojí na zpracování, a kromě vzpomínek na hezké obrázky ve mně nic nenechal. Stařičký Ninja scroll taky dějově neoslní, ale i přes archaický vizuál je mnohem nápaditější, dynamičtější a hlavně zábavnější. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Tento mini-seriál dostal do vínku koňskou dávku západní kultury a pokud ho dokoukáte až do konce vítejte v klubu všežravců s pokřiveným vkusem. Feudální Japonsko, kde se katany utkávají s raketomety, mobilní komunikací a kde nosí hlavní hrdina fro jak Foxy Brown? Zní to divně, ale spojení moderních prvků se samuraji a hiphopem se už nekolikrát osvědčilo, tak proč to nezkusit znovu (a znovu). Bohužel stylové provedení není všechno, Afro Samurai působí dost povrchně a nezáživně ve srovnání se Samurai Champloo, kterej je ve všech aspektech(kromě anglického dabingu) o třídu lepší. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

...tak ačkoliv se jedná o kreslený film, teda nic pro děti:-) A jak se říká, že by se člověka krve nedořezal, tak tady je červená nejpoužívanější barva:-) Ale pojďme k filmu samotnému...pokud máte nějakou tu lepší tv(rozumějme HD), tak jsou to naprosto vizuální animované orgie, bohužel s malou a asi jedinou vítkou. Některé screeny jsou dost nepřehledné. To může mít však i kladný vliv, a to ten, že se na film podíváte znovu. A ještě v rychlosti, vynikající hudba, dabing S.L.Jacksona a podíváte se na to znovu. Toď vše...75% ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá kresba a drsňácký hlas Samuela L. Jacksona. Jediné klady tohoto anime. A to je zatraceně málo na to, jaké to posbíralo hodnocení. Příběh je slaboučký a vystačil by tak na jednu epizodu Kenshina nebo Champloo, kterými se údajně inspiroval. Nenajdete tu jediný charakter, který by vás něčím zaujal.(Když nepočítáme ukecaného parťáka. Jeho osudy jsem sledoval převelice pečlivě. Od prvního okamžiku, kdy se objevil, jsem se modlil za jeho smrt.) Pokud vás na 125min dokáže zabavit chlápek, který prostě jde a vraždí vše, co mu přijde do cesty, je toto anime pro vás. U mě to bohužel nefungovalo. // Nejoblíbenější postava: Není // 30% ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Člověk by nečekal, že to bude tak zábavné. Název by lidi, kteří se o ujeté anime (samuraj s afrem?!) nezajímají, mohl spíše odradit, ale byla by to chyba. Afro samuraj alespoň pro mě osobně nebyl o bojích (i ty měly však své kouzlo), ale o postavě dabované Samuelem L. Jacksonem (jejíž hlášky jsou vážně fantastické) a zajímavém stylu vyprávení (což dokazují díly prolínající se s flashbacky do Afrovy minulosti). Silné 4*. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)
  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama