Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Kristepanenanebi, já se snad přestanu dívat na horrory. Průšvih je, že v dnešní době si už každý amatér může dovolit slušnou kameru a ti hazlíci to ještě oklamou barevnými filtry, takže už nedokážu poznat podle traileru, že to je totální, primitivní béčko. Kromě kamery tady nestálo za řeč nic, hudba něky dosahovala průměru (většinou šlo ale o sprosté orchestry nahrané na kompu), ty světlější chvilky ovšem klasicky pokazila choromyslná hudební režie. Hlavními hrdiny tohoto průšvihu jsou ale samotní herci a scénář - vražedná to kombinace, která z toho místy dělá tragikomické varietní číslo. U některých scén sem se vyloženě smál, zbytek byl bohužel spíše k pláči. Mluvím konkrétně o scénách, kdy strýček Fester z Addamsovy rodiny chraptěl a dusil malého chlapečka a ten se zcela znuděně díval dolů, nebo chlap, který dostal ránu sekerou do zad, si jako by nic hrál dál. Já už nechci, už budu hodný, slibuju. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická dětská ďáblovina parazitující na Omen a podobně. Zaujme napětí, celkem solidní projev Sarah Thompson, ale na čem vesměs podobné horory stojí je právě to dítě, okolo kterého se to všechno točí. A to místní bylo naprosto příšerný, hrozný, nestrašidelný a mělo rohy na hlavě. A to se nedělá! 30% ()

Reklama

Miagy 

všechny recenze uživatele

Priemerný typický americký horor, v ktorom hlavná (asi samomluvou trpiaca ) hrdinka samozrejme nesmie zomrieť, PLUS:hudba, prostredie domu, pár fajn scén (pitva, záver). MINUS: trápne hororové "nikdynechýbajúce" scény : nedá sa naštartovať auto, hrdinkou je mladé dievča , telefonáty, veľký dom, zhasnutie elektriny , neschopný policajt... 3* za herecku :) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

A to mi má jako nahnat strach?To si ten blbeček dělá prdel ,ne.Dvacet minut poznáváte hlavní hrdiny filmu,a pak bum,stojí před vámi čertík bertík."Mám hlad".Jeho rodiče vypadaj jako přestárlá dvojice country music.A pak to začne bejt ještě dementnější než začátek..Přesně takhle má vypadat,když hovado natočí hovadinu.10%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

OMEN, MIKEY a VRESKOT v jednom. :-) Tento horor je zložený z dvoch rovnocenných častí. Úvodnej strašidelnej a "after twist" slasherovej. A obidve fungujú na jednotku. Na to aby som dal vyššie hodnotenie by tu ale nesmel byť klišéovitý záver, typický pre USA horory. Každopádne po dlhom čase slušná, intelekt neurážajúca zábava ozvláštnená už spomínaným a podľa mňa neočakávaným zvratom v polovici filmu. Odporúčam. (3.3.2009) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama