foto

Bruce Thomas

  • nar. 17.5.1961 (57 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Family for the Holidays
Shockwave
2016 Batman: Bad Blood
2015 Camino
2014 Batmanův syn
Trojúhelník smrti (TV film)
2013 Raze
Vražedné krásky (TV film)
2011 Týden bez závazků
2008 Ďáblovo dítě
2007 Closing Escrow
2006 Escape
2004 Přítel pod stromečkem (TV film)
Sladká láska (TV film)
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Pravá blondýnka 2
2001 Pravá blondýnka
2000 Třináct dní
1998 Tajemství pokojské
1992 Armáda temnot

TV seriály

2017 Freedom Fighters: The Ray (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Partie královny (S08E17)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 Předstírání (TV seriál)
Boiling Point (S02E15)
Saturday Fight Live (S02E14)
The Revengers: The Age of the Monocle (S02E12)
další epizody (4)
2014 Mizera (TV seriál)
Předstírání (TV seriál)
Busted (S02E10)
Lying Kings and Drama Queens (S02E04)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2009 Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvodová párty (S07E17)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S05E06)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Sousedství paní Botwinové (S02E05)
2005 E-Ring (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Zapalovač za trest (S01E09)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace