Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Kristepanenanebi, já se snad přestanu dívat na horrory. Průšvih je, že v dnešní době si už každý amatér může dovolit slušnou kameru a ti hazlíci to ještě oklamou barevnými filtry, takže už nedokážu poznat podle traileru, že to je totální, primitivní béčko. Kromě kamery tady nestálo za řeč nic, hudba něky dosahovala průměru (většinou šlo ale o sprosté orchestry nahrané na kompu), ty světlější chvilky ovšem klasicky pokazila choromyslná hudební režie. Hlavními hrdiny tohoto průšvihu jsou ale samotní herci a scénář - vražedná to kombinace, která z toho místy dělá tragikomické varietní číslo. U některých scén sem se vyloženě smál, zbytek byl bohužel spíše k pláči. Mluvím konkrétně o scénách, kdy strýček Fester z Addamsovy rodiny chraptěl a dusil malého chlapečka a ten se zcela znuděně díval dolů, nebo chlap, který dostal ránu sekerou do zad, si jako by nic hrál dál. Já už nechci, už budu hodný, slibuju. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Věřící vzorná mladá holka Angie přijede na kolej a rozhodne se přivydělat si hlídáním jednoho malýho nenažranýho špunta. Co se ale nestane? No věci se poserou, jak jinak. Hned první noci přijde na návštěvu neznámý zjizvený plešoun. Ten ale nebude zdaleka tím nejhorším.... A teď hádejte, je tenhle film slasher, exploitation, nebo snad nadpřirozený horor? To je právě ten problém, takový nakonec trochu přepísknutý hybrid toho všeho. Rychle jsem se dostal do děje, prvních 45 minut stačí k vybudování velmi slušný atmosféry, jenže pak se to prostě ne úplně ideálně vyvrbí. Ale pořád, celkově, se jedná o zajímavý horor, na který nevidím důvod proč se nekouknout. I na řezničinu dojde. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Horrorový crossover v oldschool balení. V druhej polovici sa film bezostyšne začne prepadávať do béčkového bahna, kde sa príčetnosti medze nekladú. Pozor, spoiler!: Ešte nikdy som nevidel takého dementného, prkenného a komického Satanášovho potomka (ktorý si svoje rožky vykúkajúce z detskej hlavičky zakrýva kovbojským klobúčikom; no vážne, nerobím si srandu), ale v tomto filme je možné naozaj všeličo. Záleží len na vás, či pri béčkových zhovädilostiach zvyknete dvíhať prsty do víťazného véčka, alebo si naopak, tie isté dva prsty (stredník a ukazovák) strkáte na záchode do krku. V čase "eighteesov" by sa možno Opatrovateľka stala menším kultom, dnes je to iba sentimentálne vyvolávanie bubákov z čias, keď sme ešte horrorom zvykli všeličo zhltnúť aj s navijákom. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Studentka historie si potřebuje přivydělat ke studiu, tak přijme brigádku. U sympatických rodičů a jejich rozkošného synka proto vezme roli děvčete na hlídání. Už podle názvu filmu ovšem neproběhne hlídání chlapečka úplně hladce. Zásadní chybou je už zmíněný název filmu. Moment překvapení se nekoná. Na druhou stranu je výborná podívaná na pravé americké zabíjačky, které pán domu pořádá. Na háku ovšem nevisí macatí pašíci... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická dětská ďáblovina parazitující na Omen a podobně. Zaujme napětí, celkem solidní projev Sarah Thompson, ale na čem vesměs podobné horory stojí je právě to dítě, okolo kterého se to všechno točí. A to místní bylo naprosto příšerný, hrozný, nestrašidelný a mělo rohy na hlavě. A to se nedělá! 30% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno