Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby osvobodili zločineckého lorda Zira Hutta, zmocní se lovci odměn budovy Senátu a vezmou rukojmí, aniž by věděli, že uvnitř je stále Anakin Skywalker. (KGBelik)

Recenze (10)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo skvělý!!! Úvodní blbnutí bylo na blití duhy, ale co řekl Anakin o svém světelnén meči...to bylo...na dvojitý blití duhy...na, takže prostě super :)  a celý to nenápadný plíženíčko ještě víc super  :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Poprvé se v seriálu objevují Cad Bane, Ziro Hutt, Bail Organa a lovci odměn, které Bane využívá. (KGBelik)
  • Kniha „Star wars The Clone Wars Character Encyclopedia“ od Jasona Frye z roku 2010 obsahuje další informace o Weequay Shahan Alamovi. Než se přidal k posádce Cada Banea, byl vyhozen z pirátské bandy, protože byl příliš protivný. Na pravý loket má naroubovanou ruku bojového droida. Nosí oblíbený červený baret zachráněný z pirátských dob, opasek/šerpu ukradenou twi'leckému šlechtici a dobře ošoupané boty z nerfí kůže. Jeho oblíbenou zbraní je blaster LL-30. (KGBelik)
  • V jedné verzi scénáře byl Mas Amedda ve výkonné kanceláři s Palpatinem. Postava však byla změněna na Orna Free Taa, protože jeho charakterový model již existoval a nevyžadoval by více práce při výrobě. (KGBelik)

Reklama

Reklama