foto

Ian Abercrombie

  • nar. 11.9.1936
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.1.2012 (75 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rango
2008 Star Wars: Klonové války
2007 Hard Four
Trust Me
2006 Garfield 2
Inland Empire
Model Family (TV film)
2005 The L.A. Riot Spectacular
2003 Chromiumblue.com
Puppet Master: The Legacy
2002 Thornberryovi na cestách
2001 Blasphemy the Movie
Shrek
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
Megalomania
1999 Endgame
Wild Wild West
1997 Bimbo Movie Bash
Hon na myš
Ztracený svět: Jurský park
1996 Face to Die for, A (TV film)
Chřestýši (TV film)
Johnny Mysto: Boy Wizard
1995 Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1994 At the Movies II
Test Tube Teens from the Year 2000
Totální okno
1993 Addamsova rodina 2
Grief
1992 Armáda temnot
Bdělé oko veřejnosti
1991 Mistr loutkář III: Toulonova pomsta
Rolling Thunder
Zandalee
1990 Bláznivý exorcista
1989 Dark Holiday (TV film)
Warlock
1988 Catacombs
1987 Flicks
Frog (TV film)
1986 Firewalker
Last Resort
1985 First the Egg (TV film)
Hostage Flight (TV film)
Kicks (TV film)
Royal Match (TV film)
1984 Ledoví piráti
1983 Journey's End (TV film)
1982 Marian Rose White (TV film)
1981 Getting Even
1980 Blood Beach
Happy Hooker Goes Hollywood, The
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
Zajatec na Zendě
1978 Agent Keefer (TV film)
Bastard, The (TV film)
Dancing Princesses, The (TV film)
Little Mo (TV film)
Sextette
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Fantasy Island (TV film)
San Pedro Bums, The (TV film)
1976 High Risk (TV film)
Panache (TV film)
1974 Mladý Frankenstein
Questor Tapes, The (TV film)
The Island at the Top of the World
1973 Wicked, Wicked
1972 Columbo: S dýkou v mysli (TV film)
The Hound of the Baskervilles (TV film)
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
Woman I Love, The (TV film)
1970 Molly Maguires
Sole Survivor (TV film)
1969 Koně se také střílejí
1968 Star!
1965 Von Ryanův Expres

TV seriály

2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Koza (S03E17)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
ChromiumBlue.com (TV seriál)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Duchové (S06E17)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá (S05E21)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Demons (S02E06)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace