foto

Corey Burton

  • nar. 3.8.1955 (63 let)
    Granada Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
2015 Niko and the Sword of Light (TV film)
2014 Liga spravedlivých: V pasti času
Scooby Doo! Frankenhrůza
2012 Goodnight, Mr. Foot
Partysaurus Rex
Zambezia
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
2009 Imps*
2008 Batman - Gothamský rytíř
Liga spravedlivých: Nová hranice
Star Wars: Klonové války
2007 Jak zapojit domácí kino
Kouzelné pohádky o princeznách
Popelka 3: Ztracena v čase
2006 Korgoth of Barbaria (TV film)
2005 Tom a Jerry letí na Mars
2003 Atlantis: Milo se vrací
2002 Mickey's House of Villains
Návrat do Země Nezemě
Planeta pokladů
Popelka II: Splněný sen
2001 Atlantida: Tajemná říše
Labutí trumpetka
Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Bob's Video
Gen¹³
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Boo Boo Runs Wild (TV film)
Co se stalo o Vánocích
Disney Sing-Along-Songs: Honor to Us All
Drsňák Dudley
Hercules: Zero to Hero
Toy Story 2: Příběh hraček
1998 Disney Cruise Line (TV film)
It's Tough to Be a Bug
Spirit of Mickey, The
1997 Batman a Superman (TV film)
Herkules
Supertajná zbraň
1996 Aladin a král zlodějů
Best of Roger Rabbit, The
Disney Fair (TV film)
Disney Sing-Along-Songs: Colors of the Wind
Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
Disney Sing-Along-Songs: Friend Like Me
Disney's Greatest Video Volume 1
Ellen's Energy Adventure
Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
Zvoník u Matky Boží
1995 Goofy na výletě
1994 Adventures in Diving (TV film)
Disney Sing-Along-Songs: The Bare Necessities
Disney Sing-Along-Songs: The Lion King Circle of Life
King of the 'B's
Snow Monkeys (TV film)
1993 Disney Sing-Along-Songs: Supercalifragilisticexpialidocious
Trail Mix-Up
1992 Aladin
Boris a Nataša
Disney Sing-Along-Songs: Be Our Guest
1991 Disney Sing-Along-Songs: Under the Sea
First Flight (TV film)
Those Who Dare (TV film)
1990 Outer Bounds (TV film)
Roller Coaster Rabbit
1989 Cranium Command
Tummy Trouble
1988 Disney Sing-Along-Songs: You Can Fly
Poltergeist III
1987 Amazonky na Měsíci
Disney Sing-Along-Songs: Heigh-Ho
G.I. Joe: The Movie
L.B.J.: První léta (TV film)
1986 Critters
Disney Sing-Along-Songs: Zip-a-Dee-Doo-Dah
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Transformers: The Movie
1985 Robotix
1983 Good-bye Cruel World
1982 Adventures of Curious George, The
Meč a čaroděj
Water Engine
1981 Vlci
1980 Closet Cases of the Nerd Kind
1955 Peter Pan's Flight

TV seriály

2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
From the Confidental Casefiles of Agent 22! (S01E17)
Beware the B.U.D.D.Y. System (S01E11)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Žjóva! (S01E01)
Mickey a závodníci (TV seriál)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Thundercats (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2007 Transformers: Animated (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
2001 Captain Sturdy (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Datel Woody (TV seriál)
Mickey Mouse Works (TV seriál)
Mike, Lu & Og (TV seriál)
Sing Me a Story with Belle (TV seriál)
1998 Adventures in Odyssey (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)
R.F.K. (TV seriál)
1996 Mighty Ducks (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Ranger Smith (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
Psi se také střílejí (S03E05)
Zločin bez bot (S03E04)
Rychlí mutanti (S03E03)
další epizody (18)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
To je něco, to je eso, to je Dale (S02E34)
Žádná havaj na Havaji (S02E33)
Agent Nula Nula (S02E32)
další epizody (47)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Robotix (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2006 Tajemství upírů (TV film)
2004 Proteus: A Nineteenth Century Vision
2002 Making of 'Atlantis: The Lost Empire', The
2000 The Story Behind 'Toy Story'
1998 Making of 'Winnie the Pooh', The
1997 Making of 'Cinderella', The
Making of Disney's 'Jungle Book', The
Snow White: The Making of a Masterpiece
1996 Making of 'Sleeping Beauty', The
1994 Day at Disneyland, A
Druhá světová válka: Když řvali lvi (TV film)
Making of 'Three Caballeros', The
The Making of 'Bambi'
1992 Natural World, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace