Reklama

Reklama

Dokonale vycvičený bojovník proti terorismu a brilantní odstřelovač James Dial (Wesley Snipes) by si rád užil zaslouženého odpočinku, ale když ho na jeho farmě v Montaně navštíví bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), souhlasí, že pro něj udělá ještě jednu věc - poslední „kšeft“... Má se dostat k nedávno zajatému teroristovi Ali Mahmudovi Džahárovi (Nikolaj Sotirov), který je držen v Londýně, a umlčet ho. James tedy odcestuje do Británie a splní, co slíbil - aniž by tušil, že byl právě kardinálně podveden! V mžiku se totiž z lovce stane štvanec a James má co dělat, aby v cizím městě našel úkryt před neodbytnými pronásledovateli z obou stran zákona, kteří ho chtějí zlikvidovat. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (71)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který ve svý době byl tak nenápadnej, že mě minul. Jenže jsem se k němu dostal až v roce 2022, kdy skrze záplavu totálně vymaštěnejch netflusáckejch kokortin dokonle vyčuhuje, a tudíž mi rozjasnil líce, projiskřil oka a dodal chuť do pátrání po dalším projasňovadlu uprostřed dnešních sraček, čímžtopádem tomu dávám pjet hvězd, a to za a) protože ta holčička je prostě boží, za bé) to má super prima romanticky poetickej konec, a za céé) za tiypyickyi nesmrtelnou Weslijovskou nesmrtelnost. ()

swell 

všechny recenze uživatele

Čekal bych trochu více. Příběh filmu mě prakticky nezaujal, spojení s malou hrdinkou se mi občas zdálo absurdní (i když výkon malé herečky byl opravdu výborný) a chvílemi to byla i nuda. Na stranu druhou se mi vážně líbila nápaditá a zajímavá kamera a musím vyzdvihnout výbornou zvukovou kulisu filmu... Když dám tedy 4* kameře a hudbě a 2* příběhu, průměr mi dělá pěkných 60%. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalsich lacnych akcnych filmov, ktory ma ale prekvapivo bavil viac, ako niektore Lundgrenovky. Wesley Snipes tu sice nestriela hlavu o hlavu a ani sa tu vela nebije, ale aj napriek slabemu scenaru ma film bavil. Mozno to bolo aj vdaka dievcatu, ktore mu pomahalo zbavit sa viny vrazdy policajneho dostojnika a jej tuzby dostat sa ku Snipesovi domov kvoli konom. Je to tak na jedno pozretie... 13.11.2008 ____ Wesley Snipes - (James Dial) +++ Eliza Bennett - (Emily Day) +++ Lena Headey - (Annette Ballard) +++ Charles Dance - (Andrew Windsor) +++ Ralph Brown - (Jeremy Collins) +++ Hudba: Nicholas Pike +++ ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Agent sa vydáva na svoju poslednú misiu pred zaslúženým výsluhovým dôchodkom. Niečo sa ale pokazí a umiera mu kontakt a on sám sa stáva terčom. Útočisko nachádza v dome s malým dievčatkom, ktoré mu chce za každú cenu pomôcť očistiť svoje meno. Prevedenie: Spomienka na bezduché akčné filmy 90-tych rokov ale v oveľa horšom prevedení. Herecké obsadenie: Wesley Snipes je akčnou hviezdou a preto od nehu už máte aj dáke to očakávanie, tu sa ale tížený a hľadaný efekt nedostavil. Pocity: Myšlienka dobrá, scenár trocha zaostáva a z letargie dokáže vytrhnúť iba malé dievča na ktoré mali asi vsadiť trocha viac a možno by z toho bol aj celkom slušný doják. Pridaná hodnota: Film na jedno zhliadnutie bez nutnosti ďalšieho videnia. 25% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jednoduché béčko o nepohodlném agentovi CIA, kterého se jeho prohnilý nadřízený snaží zlikvidovat (i když není moc jasné, kvůli čemu přesně). Wesley Snipes se tudíž tváří drsně suverénně a pomalu roztává v kontaktu s osiřelou holčinou, co mu nedá pokoj, ale zase se vyzná. Potud celkem OK, přetěžko však rozdýchat extrémní klipovou akci s těkavou kamerou, zoomováním, rozostřováním, zpomalováním, zrychlováním, filtry, stroboskopy a epileptickým střihem. Tady někomu ujela ruka. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama