Reklama

Reklama

Příběh začíná šílenou honičkou kdesi v temných lesích. Dvěma pronásledovaným párům se podaří uniknout do nedalekého domu, kde se, jak doufají, ukryjí před šíleným psychopatem, který je jim v patách. Až příliš pozdě si pak uvědomí, že dům sám je jedna velká past, do které sami vkročili. Noc plná teroru nedá nikomu z nich vydechnout. Vlastně, někomu možná ano... (Davies182)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

markuc odpad!

všechny recenze uživatele

Tak spatny horor jsem uz delsi dobu nevidel, i kdyz je pravda, ze tento zanr je dnes hodne mizerne zastoupen. Kazdopadne cely film byla prehlidka hororovych klise zastoupenych mizernymi hereckymi vykony - Madsen ve sve male rolicce tento spatny film nemohl zachranit. Nejhorsi ale je, ze je to totalni nuda - natahovana kase. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

A to jsem si tak do poloviny filmu říkal, že to bude tak na 3 hvězdy. Začátek člověka naladí, čeká nějakou akci, pointu, ale kdepak, nic takového se nekoná. Kdo vyžaduje v hororu gore scény, tak tohle obloukem vynechte, není tu ani kapka krve.... (to by mi osobně nevadilo, tedy za předpokladu, že by šlo alespoň o zábavnou duchařinu). ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor, který překvapí. Dva páry se vlivem okolností ubytují na noc v podivném domě fungujícím jako noclehárna s ještě podivnějším personálem. Netuší, že právě vstoupili do prokletého domu, který je ztělesněním špatného svědomí osob, které v minulosti nějakým způsoběm zhřešili a dům pro každého návštěvníka stanovil svá krutá pravidla. A Michael Madsen v roli ochránce zákona zde nehraje až tak nepodstatnou roli jak by se mohlo na první pohled zdát. Tento horor je jedna pořádně zběsilá noční můra, která začíná už s prvním záběrem a v kvapíkovém tempu dojede až k finální a velmi překvapivé pointě. Dále překvapí v tom, že je natočen na solidní technické úrovni a v kinech by klidně obstál. Herecký ansámbl zahrnuje několik povědomých tváří a vedle hororového specialisty na záporné postavy Billa Moseleyho všem vévodí Michael Madsen, který není jen nutnou ozdobou do úvodních titulků. Nápady to ve filmu jen hýří a v rozlehlém domě si divák užije pořádnou dávku strašení, neumře nudou a pěknou psycho jízdu završí již zmíněná pointa se závěrečným stylovým záběrem na strašidelný dům s usmívajícím se Michaelem Madsenem. A překvapivě si to vystačilo s mizivou spotřebou filmové krve. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pane jo. To byl ale chaos. Nejdřív to vypadalo na klasiku, ve které se dva páry vinou "náhody" ocitnou v opuštěném hotelu, kde se stanou obětí hry sériového zabijáka. Jenže hned když se objevil personál alá příbuzní od Adamsových, začalo být všechno trošku jinak. Veškeré předpoklady vzaly za své zjevením holčičkového ducha a Plechovkáře. Pak se z toho stal zmatek umocněný zběsilým střihem, který sice disponoval místy hodně dobrou atmosférou či vydařenými scénami, ale ty sekvence nebyly smysluplně pospojované, což mě silně iritovalo. Stejně jako závěr, který patřil k těm nejočekávanějším. Škoda, protože jisté náznaky solidní filmařiny tu byly. Nicméně za jedno podívání to, myslím, i stojí. 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

House je pro mě osobně překvapením roku 2008. Jistě nejedná se o nejlepší horor toho roku, ale já jsem od něj moc nečekal a vlastně jsem si ho sehnal jen díky Madseonvy. Ale i tak jsem byl překvapen. Satanisti byly správně úchylný a příběh celkem ušel, i když občas pokulhával. A konec mě celkem mile překvapil. Palec nahoru. Jen nějak nechápu tu délku jaktože moje verze měla něco kolem 82 minut? A žádnou jinou jsem nesehnal. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Po filmu Vyvrženci pekla (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém Leslie Easterbrook ztvárnila matku Billa Moseleyho. (slatkac)

Reklama

Reklama