foto

Jacob Bertrand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Výměna (TV film)
2014 The Gambler
2013 Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Legendární parta
Little Red Wagon
Norman a duchové
Sunset Stories
2011 Little in Common (TV film)
Nela Náladová zachraňuje prázdniny
Šmoulové
Voda pro slony
Za tabulí (TV film)
2010 Fotři jsou lotři
November Christmas (TV film)
Poznáš, až to přijde?
2009 Duress
2008 House
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
2011 Podvodníčci (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn II (S02E14)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace